Talvi ei yllätä äitiä

Kasvukäyrillä

Kun lauantai aamuna bongasin Instagramista infon Kampin kauppakeskuksessa olevasta PO. P UP Storesta ei kulunut kovin kauaa kun olimme jo pakkautuneet autoon kohti Helsinkiä. Edellisen talven haalari ja neidin välikausihaalari ovat molemmat ollet Polarn o. Pyretin valikoimasta, joten tuntui luontevalta hankkia vastaava myös tälle vuodelle. Eikä se -50% hinnoista haitannut yhtään, etenkään kun edellisvuonna jouduimme hankkimaan kaksi toppahaalaria kasvupyrähdyksen osuessa juuri joulukuulle.

Tällä kertaa yritän pelata varman päälle: talvihaalari on kokoa 98 eli koon verran liian iso. Temppu onnistui ainakin välikausihaalarin kanssa, joka hankittiin jo keväälle, joten pidetään peukkuja, että nytkin valinta osui oikeaan.

Haalari on itse asiassa täsmälleen sama kuin edellisvuonna, eli tiedän sen olevan hyvä kestävän kulutusta. Reilun koon ostaminenkin on mahdollista kun vyötärön saa kurottua kuminauhalla tiukalle.

Haalarin lisäksi mukaan tarttui paksumpi syyspipo, jolla pärjää pitkälle alkutalveen sekä vähän siistimmät lapaset (ei todellakaan kurahanskat). Niin ja toinenkin pipo.

Äitiltä meni Polarn O. Pyret neitsyys ja tämän syksyn me kuljemme neidin kanssa samalaisissa pipoissa! (Tuskin on viimeinen kerta, on nimittäin hyvä pipo!)

Satuitko sinä tekemään löytöjä samaisesta paikasta?

 

reipasta ja raikasta alkanutta viikkoa kaikille

M, joka toivoo olevan yhtä valveutunut sitten niiden talvirenkaiden kanssa ;)

Kommentit

Amma
Why you little!!

Mä oon ollut vielä huomattavasti valveutuneempi tämän talven toppahaalarin kanssa, sillä olen ostanut sen jo itseasiassa ennen lapsen syntymää. Ostin silloin tuttavan lapsen pieneksi jääneitä vaatteita kaksi jätesäkillistä kuin myös pinnasängyn, joten sieltä on riittänyt mitä ammentaa. Kriiseilen nyt jo, että seuraavaksi talveksi pitää todnäk ostaa sitten haalari..

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvä sinä!! <3 (ja mitä varustautumista!)

petu24 (Ei varmistettu)

Waaat? =D 98 cm haalari? Niin kuinka pitkä se Teidän Neiti S onkaan??? :O Ostin huuto.netistä uuden Reiman toppahaalarin koossa 86 cm ja se oli meidän neidille REILU! ;) Tarkkaa pituutta en tiedä mutta siinä 80 cm hujakoilla mennään. Kohta kyllä on se 2-vuotis neuvola et saa taas päivitetyt mitat! Mihin tää aika katoaa?? :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Meidän neiti on p i t k ä, 1,5v neuvolassa pituutta oli 89 cm, eli veikkaisin jotai 92 ja 95 väliin :) Pitkä hoikkelikoikkeli <3

HandMadeWithLove

Ihana hoikkelikoikkeli ;)

Mä ostin takin ja henkselihousut nyt välikaudeksi. On kyllä ihan huiput. Niin ja sitten ostin sellasia ihania pallosukkia, meidän Lilliputti kun on ihan tohkeissaan kaikesta missä on palloja :) Niin ja kun mentiin kauppaan sisälle, niin Lilliputti käveli  ale-tangolle ja valitsi itselleen sellaisen ihmeellisen rievun ;) se oli jokin hassu pehmokaveri, joku pupu tai muu vastaava.. Meillä se on nyt Mimmi ja erittäin tärkeä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.