Valkoisia valintoja

Kasvukäyrillä

Vielä kolme vuotta sitten kotimme oli pääasiallisesti tummalla ja lian kestävillä väreillä sisustettu. Kaksi koiraa ovat jo kahdeksan vuotta toimineet erittäin hyvänä syynä olla sisustamatta aralla, mutta niin ihanalla, valkoisella.

Kun kotiutin eilen kaksi kappaletta vaaleita mattoja (ne koirat ovat kyllä olemassa edelleen, mutta uhmasin kaikkia ennakkoajatuksia ja päätin nyt antaa vaalealle mahdollisuuden) huomasin, että kotimme sisustus alkaa esine ja huonekalu kerrallaan muuttumaan valkoiseksi. Neidin huoneessa, se toimii päävärinä ja alkaa hitaasti, mutta varmasti valtaamaan alaa myös muualla. 

Ruokailutilan uusi valkoinen matto

Syöttötuolin alla ei mattoa, parantaa ehkä vähän selvitymismahdollisuuksia ;)

Ruokapöydän tumma alaosa paljastaa ensimmäisen valkoiseksi muuttuneen huonekalumme historian. Muuttaessamme nykyiseen asuntoomme, hioimme ja maalasimme mustaruskean massiivipuisen ruokapöytämme valkoiseksi. Erittäin onnistunut ratkaisu kokonaan uuden ostamisen sijasta, aikaa kului viikonloppu ja hintaa muutokselle tuli (muistaakseni) n. 90€.

Olohuoneen vaalea-beige matto on käyttäjien mieleen

Olohuoneen maton väri on sen verran beigeen vivahvatava, että uskoisin sen selviävän jopa meidän perheen käsittelyssä. Sekä koirat että neiti, ovat pitäneet uudesta alustastaan. Neiti myös liikkuu sujuvasti matolla epimällä pitkästä nukasta itseään eteenpäin ja rajusta käsittelystä huolimatta nukka on pysynyt matossa.

Valkoista valoa - Yki Nummi / Lokki

Valkoista valoa Pentikiltä ja Yrteille elinvoimaa Sagaformilta

Cinemé tapahtumasta hankittu Puppy -tuolikin kotiutui

 

Toistaiseksi olen vielä supertyytyväinen mattohankintoihin, ne toi kotiamme taas pitkän pätkän lähemmäksi sitä "Minun täydellinen tyyssijani" -kotia. "Koirat on sotkenut kaiken valkoisen" -postausta odotellessa,  miten muilla on valkoinen säilyttänyt värinsä koira-/lapsi perheessä?

Kommentit

HelenaK

Heippa, meilläkin asuu marraskuussa syntynyt poikanen, ja valkoista on (http://www.lily.fi/blogit/all-things-soft-sweet/olohuone-ennen-ja-jalkeen), ainakin vielä.. Tosin koiria ei tässä taloudessa ole. Voipi olla että tilanne muuttuu jossain vaiheessa, kun alkaa kaikenmaailman tomaattikastikkeet lentelemään. Tai näin olen ainakin kokeneemmilta äideiltä kuullut =D

MinEna
Kasvukäyrillä

Kävikin kurkkimassa ja hyvältä (ja valkoiselta) näyttää! :) jostain syystä tämä iPad ei vaan anna kommentoida, ainoastaan vastata kommentteihin, tekniikka..

koirat tekevät asiasta asiasta vielä astetta haasteellisempaa, mutta valkoista on niin vaikea vastustaa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.