Varaston tyhjennys!

Meillä tyhjennetään varastot. Nimittäin vauvan vaate- ja tarvikevarastot kirpputorille. Olen koko pitkän illan hinnoitellut ja selvitellyt pieneksi jääneitä vaatteita ja tarpeettomiksi tulleita tarvikkeita. Meillä asuu jo niin iso tyttö, että esimerkiksi ihana mamas & papas -hoitoalusta on tarpeeton. Ja ihanan pehmeä Wallaboo -lämpöpussi turvakaukaloon, sillekään ei ole enää käyttöä. (kyynel ei ole kaukana, nyyh.)

img_3875.jpg

Huomisesta eteenpäin löydät tytölle (ja vähän pojillekin) sopivia vaatteita koossa 50-70cm sekä muutamia muita kivoja juttuja Lastentarvike kirppis Nella & Nutun pöydästä numero 62!

img_3874.jpg

iltapuhdetta

Joukosta löytyy myös jonkin verran äitiysvaatteita, kuten mekko, jota käytin ystäväni häissä. Olet ehkä nähnytkin sen jo, tässä jutussa? Huomenna se etsii uutta ihanaa raskausvartaloa puettavakseen. (lisää kyyneleitä, nyyh ja nyyh)

img_3870.jpg

Tämäkin, niin söpö nallukapuku!

img_3878.jpg

 

Myös pinnasängynsuojapehmusteesta on meillä nykyään enemmän haittaa kuin hyötyä, joten sekin siirtyy etsimään uutta käyttäjää. (miten se nyt on jo niin iso? nyyh, nyyh ja nyyyh!) 

 

Voi jos voisin, pitäisin kaiken itselläni, mutta säilytystilat loppuvat auttamatta kesken. Huomenna ne lähtevät etsimään uutta omistajaa, joka joku päivä ei millään raaskisi luopua niistä. Ehkä se olet sinä?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *