Vauvaillen Tukholmassa

Kasvukäyrillä

Terveisiä Tukholmasta!

 

Matka oli erittäin onnistunut, ei kovin paljon paremmin olisi voinut mennä :)

Kaikki huolet, joita lähtiessä oli, oli aiheettomia:

- Emmaljungat olivat aivan kelpo menopeli laivalle

- Viking Gabriellan iso perhehytti mahdutti sisäänsä matkalaukut, neidille matkasängyn (jonka sai laivalta infosta pyytämällä) ja vaunut ilman taisteluita. Liikkuma tilaakin jäi. Suosittelen siis ehdottomasti vauvan kanssa matkustaville!

- Laivan buffet ravintolassa saimme suorastaan ensiluokkaista palvelua, kun vaunut havaittuaan henkilökunta siirsi meidän kanssa saamaan pöytään varatut toiseen pöytään istumaan, jotta neidillä oli turvallisen paljon tilaa, ja huom. pyytämättä. S suoriutui haastavasta "aikuiset syö ravintolassa" -tapahtumasta häkellyttävän hyvin, touhuilii lelujensa kanssa rattaissaan ja seurusteli iloisena. Ruokailuaika vanhemmille: 1h 45min mennen tullen!

Ruokakin oli hyvää ;)

 

Aamupala tunnelmia.

- Neidin ruuat sai helposti lämmitettyä ravintolassa sijaitsevassa mikrossa.

"Pienen" miinuksen joudun antamaan matkasängyn edellisen asukkaan yöpalasta, omenasta, pohjalevyn ja kankaan välissä ;)

Päivä Tukholmassa sujui rattoisasti kävelle, kahvitellen ja shoppaillen. 

Kungsträdgården

Vinkkinä muille vauvaperheille Cafe Söderbergistä, Kungsträdgårdenin reunalta löytyi 5Kr hinnalla hoitopöytä, meille se ainakin oli sopivasti matkanvarrella mennen tullen.

Pakollinen pyörähdys ;)

 

Taas yksi haaste kohdattu ja voitettu, hurraa! Kiitos perhe <3

Ei siis muuta kuin uusia kohti!

 

PS. 

Löytyi sieltä äidillekin jotain kotiin tuotavaa ;)

Kommentit

Me kävimme pari - kolme viikkoa sitten alle 3kk ikäisen pojan kanssa ruotsissa. Matkasimme toki eri laivalla. Ainakin Siljalla meno oli rauhallista (kuten aina). Ei känni-huuto-tappeluita käytävällä vaan ihan normaalia elämisen ääniä. Pelkäsin kyllä etukäteen kuinka saisi nukuttua, pienokainen kun herää pienemmistäkin äänistä.

Ehkä jonain päivänä sitten viikkarilla, ja mahdollisimman ylhäältä hytti. Sillä sitä alempaa mennään sitä villimmäksi meno muuttuu!

Tukholmassa oli hyvä huomata miten hyvin lapsiasiakkaat on otettu huomioon, jopa pikaruokaravintoloissa on mikrot ruuan lämmittämiselle. Vaipanvaihtokin onnistuu hyvin Åhlensin Family loungessa, ja se on myöskin ilmainen! Mukaan kannattaa ottaa hoitoalustan kertakäyttöinen paperisuojus tai ihan käsidesikin käy alustan puhdistamiseen. Sitä siellä ei ollut. Ruokapöytä, kolmet sohvat, mikro ja hoitonurkkaus. Joten käykää siellä seuraavilla reissuilla :) 

MinEna
Kasvukäyrillä

Olin kyllä positiivisesti yllättynyt myös Viking Linen menosta (joka hieman hermostutti etukäteen), se oli varsin rauhallista siihen asti ainakin kun me olimme neidin kanssa liikkeellä. Hyttimme oli 6. kannella eli ei kovinkaan korkealla, mutta hyttikäytävät oli todella hiljaiset, varmasti syynä se, että ympärillä näytti olevan lähinnä vain lapsiperheitä. Me ajattelimmekin seuraavaksi sitten testata se Silja.

Kiitos Åhlsen vinkistä! Tällä kertaa emme siellä käyneetkään, mutta hyvä tietää, että sieltäkin löytyy hoitotilaa tuolle tirriäiselle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.