Veneretkeilyä - Stora Brändö

Kasvukäyrillä

Ahvenanmaa jäi taakse, ja tänään vietettiin kesälauantaita, jos nyt yhtään valehtelematta sanon, niin ehkä parhaalla mahdollisella tavalla: veneillen ja ystävien seurassa. Pääsimme neidin kanssa ensimmäistä kertaa testaamaan ystäviemme tuoreinta perheenjäsentä, juurikin sitä kuolat suunpieliin nostattavaa Yamarinia. Oioi ja voivoi! Se olisi niin myös se meidän vene!

Sää oli varsin vaihtelevan oloinen, mutta kun ukkosta ei ollut tiedossa päätimme kuitenkin rohkaistua ja lähteä merelle kokeilemaan onneamme sään suhteen. Pääsimmehän me laiturille asti, kun niskassa jysähti ja vettä alkoi sataa kaatamalla ;) Ukkosta ei ainakaan pitänyt tulla. Hieman kosteina istuskelimme laiturissa parikymmentä minuuttia odotellen sään selkenemistä. Siis veneilyä juuri sellaisenaan kuin se todella on! Oli muuten neidin ensimmäinen ukonilma ja kunnialla siitä selvittiin, veneessäkin.

Ukkosen ja sateiden väistyttyä sää oli suorastaan mahtava!

Stora Brändö oli päämäärämme. Sieltä löytyi loistava grillikatos isolla pöydällä ja penkeillä varustettuna. Valmistaisi vähän makkaroita haastavammankin aterian tarvittaessa. Jos siis kesäinen veneretki on mielessä pääkaupunkiseudulla, voin suositella piipahdusta kyseisellä saarella. Laituri rantautumiseen ja rannoillakin näytti olevan sopivia ankkuroitumispaikkoja, jos kalliokiinnittyminen kiinnostaa. Rantakallioilta näkymät avomerelle Tallinan suuntaan oli myös muuten ihan jees ;)

Kiitos ja kumarrus isännille, melkein olisi voinut luulla olevan vieläkin lomalla!

Yamarin muuten mahdutti hyvin sisälleen yhden kolmihenkisen ja yhden melkein kolmihenkisen perheen, melkoista extreme veneilyä, voisi jopa sanoa!

Mammat kantamuksineen

 

 

PS. Käykääpä muuten vilkaisemassa yllä olevan mahan matkaa ja varsin kivaa odotusblogia täällä!

 

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.