Yöpuku, joka päällä ei voi nukkua

Kasvukäyrillä

Tältä näyttää yöpuku, jossa ei voi nukkua. Tai ainakaan nukahtaa. Ihana vaaleanpunainen, haalariyöpuku, jossa on söpö lammas ja nappeja

Napit stimuloivat aivonystyröitä aivan liikaa. Niiden aukominen ja sulkeminen on nyt opettelun alla, ja taitava neiti alkaa siinä olemaankin. Nämäkin 20 nappia aukeavat salaman nopeasti, sulkeminen on hankalampaa ja aiheuttaa turhautumista.

Normaalisti meillä käytetään kaksi osaista napitonta yöpukua, mutta nyt poikkeuksellisesti ajattelin laittaa hänelle ihanan unihaalarin. Virhe.

Iltasadun ajan napit saivat olla rauhassa, mutta sänkyyn päästyään hän vain istui ja aukoi, ja sulki, nappeja, samalla hokien nappi -sanaa. Kolmesti suljin napit ja peittelin nukkumaan. Neljännellä kerralla vaihtui yöpuku.

Ei nappeja meidän yökkäreihin, on lopputulema ;)

Tulipa aainakin käytännössä todistettua ohje; mahdollisimman vähän ärsykkeitä nukkumaan mennessä. Pitää paikkansa ainakin meillä! Tai ei ainakaan nappeja.

Olen joskus (ihan lähipäivinä ehkä?) kuullut myös, että pimeässä loistavat tutit voivat aiheuttaa vastaavaa. Onko teillä jotain juttuja, joita on vältetävä nukkumaan mennessä, jotka estävät nukahtamisen täysin?

rauhallista sunnuntai iltaa kaikille

M

 

 

Kommentit

petu24 (Ei varmistettu)

Voi ei. Tätä ei olis kannattanu lukea!! =D Meillä ei muuta käytetäkään kun tuollaisia unipukuja. Ai mutta osassa on vetoketju ja osassa napit jotka kyllä pysyy meillä kiinni, ainakin toistaiseksi ;)
Hei muuten mulla oli tänään ne pomp de lux kutsut! Ja ai että mitä ihania hankintoja tuli tehtyä kesää ajatellen! :) Mut ne housut jotka S:lle ostit oli siinä kuosissa ja materaalissa loppuunmyyty :( No ostin vastaavat kukkakuosiset! :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Vetoketjut meillä alettiin aukomaan jo aikoja sitten :D

Voi vitsit, olisipa kiva nähdä mitä kaikkia löytöjä teit! :)

petu24 (Ei varmistettu)

Mähän voin laittaa kuvia sulle sähköpostiin kun vaan saan vaatteet kotiin ja sit kuvailtua =) Ja hei kysyit joskus et halutaanko me lukijat nähdä enemmän Teidän vaatehankintoja/päivän asuvalintoja. Vastaan, että minä haluan ainakin ;D

MinEna
Kasvukäyrillä

Hyvä idea! 

Hauska kuulla, niitä saattaa nimittäin olla luvassa ;)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Mutta eiks nuo ole neppareita? :)

Meidän tiitiäinen tykkää kääntyillä hulluna hoitopöydällä, joten vetskariyöpuvut on täälläkin suosiossa. (Tutalla on hyviä.) Tosin noita nepparillisia on meilläkin vino pino, niissä vain menee enemmän aikaa, kun heppu ei ole vielä onneksi hoksannut, kuinka avata ne nepparit. Nyt tässä koossa (74cm) meillä on ekaa kertaa kaksiosaisia pyjamia, mutta niitä ei ole vielä tullut kokeiltua, kun ajattelen, että paita kuitenkin rullautuu selkää pitkin ylös. Pitääkin kokeilla miten sen kanssa sujuisi, jos tunkee paidan pöksyjen sisään. Muuten meillä vältetään nukkumaanmenoaikaan kirkkaita valoja, kovia ääniä, nopeita liikkeitä... normimenoa.

MinEna
Kasvukäyrillä

No nyt sen snaoit, niin ON =D

Olen niin ilmeisesti kuunnellut jo likaa neidin nappi -hokemaa. Me otettiin varmaan n. 10kk iässä kaksi osaiset käyttöön, kun aamulla vaipavaihto oli niin paljon helpompaa. Hiemanhan ne aina rullaantuu, mutta ei ole tuntunut häiritsevän. Ainakaan niin paljon kuin nepparit ;)

Voi vitsit. että Eddiekin on iso poika! <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

Nih, on se! :)

Joo, totta, vaipanvaihto pyjama päällä voiskin sujua aika nopsasti. Hyvä idea, pistänkin uudet pyjamaa heti kokeiluun.

MinEna
Kasvukäyrillä

Kerro sitten miten Eddie pyjamassa viihtyi :)

 

Katie
Aika kypsä äidiksi

Kerrotaan! Vielä tänä yönä ei aloiteta, sillä raukkaparalla on ripuli ja haluan pitää sillä vain yöpukuja, joita ei tarvi pujotella pois pään kautta...

Katie
Aika kypsä äidiksi

No äh, eka pyjamakokeilu ei oikein onnistunut: paljas selkä herätti kesken unien ja paljaat varpaatkin oli turhan kiinnostavat keskellä yötä... Uusi yritys kesemmällä! :)

joo meillä on vetskarivaihe aukomisessa menossa.. Eilen poika tuli mummilasta mummin ostama uus yökkäri päällään kotiin illalla. Ja avot! taas vetskari, ja taas alaston ukkeli keskellä yötä huutamassa sängyssään :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.