Mitä ei saa tehdä manikyyrin jälkeen?

 

 

Kävit tekemässä manikyyrin tai geelilakkauksen juuri salongissa ja matkalla pois nautit kynsien uudesta ulkonäöstä. Tässäkö tämä nyt oli?    Ehei! Tässä pari asiaa, joita sinun tulisi muistaa manikyyrin jälkeen ja huolehtia siitä itse!

 

Ensimmäisinä päivinä manikyyrin jälkeen (varsinkin talvella) ei saa unohtaa käsien kosteuttamista. Kynsinauhan ja kynsivallin alueet ovat käsittelyn jälkeen erittäin herkkiä. Tästä syystä kylmä ilma, kuiva ilma sisätiloissa ja jopa juoksevalle vedelle altistuminen kuivattavat nämä alueet. Tämä voi johtaa käsien ihon repeilyyn ja ”kuoriutumiseen”, jonka takia kynnet eivät enää näytä uusilta ja huolletuilta. Hanki itsellesi jokin käsirasva tai kynisnauhaöljy, hiero sitä sormiin ja käsiin (kynsien ympärille jos kyseessä kynsinauhaöljy) 2 kertaa päivän aikana. Tämä on tärkeää tehdä vähintään 3-4 päivää manikyyrin jälkeen!

 

Kaikilla, jopa vahvimmilla pinnoitteilla (geelit,geelilakat,akryylit,jne.) on maksimaallinen kestävyys.Tästä haluan varoittaa varsinkin niitä ,joilla on pitkät kynnet. 3-4 viikon kuluessa suosittelen huoltamaan kynnet tai viilata kynsien vapaata reunaa. Kynsien kuormitus kasvaa, mikä johtaa kynsien pinnan muodonmuutoksiin ja kynsikerroksien irtoamiseen.

Kaikenlainen pinnoitteen ”kaivertaminen” voi johtaa pinnoitteen tai jopa pahimmassa tapauksessa kynsikerroksien irtoamiseen.Myös asetonia sisältävät aineet on syytä jättää kynsien lähettyviltä pois, sillä ne irrottavat pinnoitteet.

 

Älä harrasta kynsien kanssa aktiivisia urheilulajeja, joissa kynnet voisivat kärsiä. Kukaan ei voi taata, että kynnet pysyisivät vaurioittumattomina kovien iskujen yhteydessä. Jos kumminkin tällaisia urheilulajeja harrastamatta elämä ei kuki kirkkailla väreillä, pyydän, ole varovainen kynsiesi kanssa ja vältä iskuja niihin.

 

Manikyyrin jälkeen saa:

  • Pestä käsiä ilman pelkoa
  • käyttää pesu- tai desinfioaineita, mutta muista rasvata kädet!!
  • käydä uimassa tai saunassa (mieluiten ei silti samana päivänä)
  • käyttää kauneushoitotuotteita (älä kumminkaan käytä kuorintaa, se voi naarmuttaa kynnen kiiltävää pintaa)

 

Autan mielelläni teitä huollon tai korjauksien kanssa Satakunnankatu 63 kauneushoitola Ihmeessä! Jos teille jäin jotakin kysyttävää, älkää pelätkö kysyä sitä, autan mielelläni parhaani mukaan.

-Katriina

hoitolan nettisivut: https://www.kauneushoitolaihme.fi/

instagram https://www.instagram.com/nailsbykatriina/

Facebook: https://www.facebook.com/kynnetbykatriina

Timma ajanvaraus: https://timma.fi/kauneushoitolaihme 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *