Täydellinen combo

Olen löytänyt täydellisen meikkivoiteen ja concealerin ja haluankin seuraavaksi esitellä ne teille. 

 

IMG_2424.JPG

 

Meikkivoide on Estee Lauderin Double Wear Stay-in-Place Makeup. Tätä on hehkutettu paljon, eikä turhaan. Todella nimensä veroinen meikkivoide ja todellinen klassikko. Pysyvyys on loistava. Erityisesti olen rakastunut meikkivoiteen koostumukseen. Koostumus on hyvin ohut, mutta silti peittävä. Voide tuntuu silkinpehmeältä iholla. Meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle ihotyypille, koska se on öljytön. Tuote on dermatologisesti testattu ja hajusteeton. 

 

IMG_2469.JPG

 

Minulla ei ole erityistä suosikkia meikkivoiteen levitykseen. Levitän sen yleensä fiiliksen mukaan joko sormien avulla, meikkisiveltimellä tai beautyblenderillä. Oikeaa tapaa ei ole. Meikkivoiteen levittäminen kannattaa aloittaa kasvojen keskiosasta ja nenästä siirtyen lopuksi kohti kasvojen ulko-osia ja leukaa. Lopuksi kannattaa tarkistaa, että meikkivoide on häivyttynyt kaulalle hyvin, eikä selkeää rajaa ole näkyvissä. Rajaa ei jää, jos meikkivoiteen sävy on valittu oikein. 

 

4A2A3304-D249-4C30-B0D9-A7220F612D18.JPG

 

Toukokuu on huonoa aikaa lähteä meikkivoide ostoksille, koska kesä on edessä ja iho saa uutta päivetystä nopeasti. Värisävyn valinta voi olla haastavaa, kun ei ole varmuutta siitä, kuinka ruskettunut iho kuukauden päästä on. Sen vuoksi meikkivoiteen ostoa kannattaa hieman siirtää, valita astetta tummempi sävy tai kaksi eri sävyä, joita voi tarvittaessa sekoitella keskenään. 

Värisävyn valinta kannattaa aloittaa miettimällä, onko ihon perusvärisävy lämmin, kylmä vai neutraali. Arvio kannattaa tehdä kaulalta, koska kaulan iho mukailee kasvojen ihon sävyä yleensä parhaiten. Perussävyn perusteella valitaan eri sävyjä, joita vertaillaan iholla. Kaulalle voi levittää vierekkäin muutamaa eri sävyvaihtoehtoa ja lähteä sitten arvioimaan, mikä niistä sulautuu parhaiten oman ihon sävyyn. 

Värisävyn valinnassa ei toki ole ehdotonta lähteä valitsemaan meikkivoidesävyä oman ihon perussävyn mukaisesti. Toisia ihon keltaisuus voi häiritä, ja silloin lähdetään valitsemaan kylmänsävyistä meikkivoidetta. Punasävyinen iho voi taasen kaivata lämpöä ja silloin lähdetään valitsemaan meikkivoidetta keltasävyisellä pohjalla. Helppoa sävyn valinta ei todellakaan ole! Onneksi monessa kaupassa on mahdollista hyödyntää ammattilaisen apua meikkivoiteen sävyn valinnassa. 

 

5AFB8E90-AA12-4BD9-88B2-FA23611DADD8.JPG

 

Yllä olevassa kuvassa olen jo ehtinyt levittää concealerin kasvoille, tehdä hieman varjostuksia ja lisätä punaa.

Concealer eli peitevoide, jonka haluan esitellä, on niin ikään Estee Lauderin Double Wear Stay-in-Place FlawlessWear Concealer. Tällä jos millä saa mustat silmänaluset peittoon hetkessä. Pysyvyys on myös erittäin hyvä, eikä se paakkuunnu silmien alle epämukavasti. Concealerin sävy on helppo lähteä valitsemaan meikkivoiteen sävyn mukaan. Voit valita saman sävyn kuin meikkivoide, tai astetta vaaleamman. 

Concealer kannattaa levittää iholle meikkivoiteen jälkeen. Tässä Estee Lauderin concealerissä on mukana ”levityspuikko”, jonka avulla sen voi levittää suoraan kasvoille purkista. Häivytyksen teen mieluiten siveltimen avulla. Concealeria levitetään mm. silmien alle, otsan keskiosaan, kulmien ylle, nenä- ja huulipieliin sekä leukaan. 

 

IMG_2465.JPG

 

IMG_2466.JPG

 

Estee Lauderin tuotteet ovat hieman arvokkaampia, mutta mielestäni hinta-laatusuhde on kohdillaan. Laivan tai lentokentän Tax Free on jälleen kerran hyvä paikka tehdä meikkiostoksia, varsinkin ”merkkimeikkien” suhteen. Ostin itse meikkivoiteen Helsingin Sokokselta viikonloppuna. Siellä oli asiakasomistajille tuotteet  -20% alennuksella. Alen jälkeen meikkivoiteelle jäi hintaa vajaa 40€. Concealerin maksaa n. 30€.

kauneus meikki iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *