On se sen arvosta, vai onko?

En viimesen jälkeen oo pannut kenenkään kanssa, rahasta, enkä muutenkaan. Tosin ei mun elämässä tällä hetkellä ookaan ketään sellasta jonka kanssa oikeesti haluaisin harrastaa seksiä. Ei mua kiinnosta edes tyydyttää itseäni, vaikka oon aina ollut tosi seksuaalinen ihminen ja tein sitä ennen useinkin.. Kyllä toi seksin myyminen, musta ainakin, ottaa veronsa.. Vaikka rahalle olis nyt tarvetta ihan oikeesti, niin en oo edes vilkassut sähköposteja.

 Mulla on ollut miehiä, naisia ja kimppakivaa. Oon kyllä suurimmaks osaks hetero. Mua kiihottaa katsoa lesboseksiä, mutta toisaalta mua kiihottaa myös paljon muu ja useimmat mun fantasioista tuskin tulee näkemään päivänvaloa!

 Aistikkuus, läheisyys ja läsnäolo on ehkä sellasia asioita, jotka saa mut syttymään, tai ainakin pitämään liekin yllä, vaikka mulla se nykyään äkkiä muuttuukin oman orgasmin tavotteluks.. Mun on välillä (siis eli aina, jos en oo päällä) vaikea tulla, joten hoidan sen itse itselleni ennen kun mies pääsee ”ottamaan ohjat”, josta kyllä myöskin tykkään ja pidän ja pyydänkin sitä.. Kunhan oon itse jo tullut, oman mieleni mukaan.. Yleensä se aistikkuus ja läheisyys ja läsnäolo loppuu viimeistään siihen.. Ainakin sen mukaan jollaisten miesten kanssa mä oon ollut. Ei ne halua/jaksa/viitsi sen jälkeen mitään, kun ne on itse tulleet.. (Ei, vaikka olin naimisissakin..) Siks pidän omasta tulemisestani huolen. Ja sit mun pitäis mukamas.. Niin, mitä mun pitäis mukamas? Miellyttää ja tehdä kaikkeni, että se sais hyvän orgasmin, kun oon jo itse itselleni sellasen hoitanut (ei sillä, että siitä ikinä kukaan olis valittanut, päinvastoin). Mut mun ei pitäis mitään.. Kun mä oon jo saanut, niin haluan vaan, että mies tulee jo äkkiä, jotta voin oikeesti rentoutua ja nauttia olostani.. Aika perseestä, nyt kun ite luen mun kirjotusta..  Tosin en mäkään mikään helppo ihminen oo, mutta seksi vois olla tosi helppoa niin, että molemmat nauttis.. Ehkä siinä syy, miks myyn itseäni, vaikken siitäkään nauti.. Mutta voin tehdä saman asian rahasta, kun ilman ja hyötyä siitä oikeasti..

 

suhteet oma-elama seksi raha
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *