Paras munakasresepti

Ai että, ne ihanat loma,- ja viikonloppuaamut kun on aikaa oikeasti aamupalan tekoon. Silloin yleensä teen klassikkoreseptilläni munakasta. Nyt päätin jakaa tämän kanssanne.

Ainekset: (YKSI ANNOS)

  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl kevytmaitoa
  • 0,1 tl suolaa
  • mustapippuria tai valkopippuria
  • 1 rkl juoksevaa rasvaa

Ohje:

  1. Aloita munakkaan valmistaminen rikkomalla munien rakenne kulhossa haarukalla vatkaten. Lisää joukkoon maito ja mausteet. Kuumenna pannu kuumaksi. Lisää juokseva rasva. Anna sen ruskistua hiukan.
  2. Kaada munakasseos pannulle. Alenna lämpöä. Vedä puulastalla munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin.
  3. Laita kansi munakkaan päälle ja anna hyytyä/kypsyä hetki. Käännä munakas halutessasi kaksinkerroin
  4. Tarjoa munakas välipalana/aamupalana tai salaatin kera ateriamaisena
minun ottamat kuvat:)

Mukavia kokkaushetkiä ja hyvää syyslomaa!

  • Jonna <3

Koti Ruoka ja juoma