Kiitos hyvää.
Mitä minulle kuuluu? Kiitos hyvää.
Antaa kuvien puhua.
Maailman paras välipalaherkku. Luomu maapähkinävoita, riisikakku ja banaania.
Nämä kaikki erikseen ova melko tavallisia ja mitään sanomattomia aineksia mutta yhdessä ne ovat taivas.
Aamuhölkkä uinuvan kotikaupungin sydämessä. Hämeenpuisto vielä kovin hiljainen klo 0600.
Viinilasi kädessä, siideripullo pöydällä.
Vuosipäivä brunssi Hyvän miehen kanssa. Mielen ja kehon ravitsemista.
Sekalaista seurakuntaa lautasella.
Hmmm mustaamakkaraa vuosien jälkeen.
Nyt viimeistään varmaan paljastuu missä hienossa kaupungissa eloani pidän yllä.
On my way to become Moominmamma.
Lähestyminen mahdollista uutta koulutus- ja uranvalintaani teorian kautta käytäntöön. Iltalukemiseksi leivontakirja. Mä haluun tietää kaken. Siis ihan kaiken.
Rehellistä raakasuklaata banaaniyllärillä.
Epärehellistä-valkoraakasuklaata marjoilla ja kookoshiutaleilla.
Epärehelliseksi sen tekee fastpudding jauhe jota ei voi kai laskea raakaravinnoksi. Huijausta tai ei, helkkarin hyvää siitä tuli.
Kuinkas säkin saisit?
Sulata vesihauteessa 25 g kaakaovoita ja 25 g kookosöljyä. Lisää joukkoon turaus (12 g) agavesiirappia ja sekoita.
Seuraavaksi sekaan 2 rkl lucuma jauhetta
ja 3 rkl fast pudding proteiinivanukas jauhetta (mansikka-valkosuklaa)
Lopuksi vielä ripaus ruususuolaa.
Ja sekoittele ihan tasaiseksi. Maistele ja lisää aineita tarvittaessa maun mukaan.
Kaadetaan leivinpaperille ja/tai vuokaan ja jääkaappiin.
Odota noin 10 min, niin että suklaa on vielä vähän löysää ja heitä päälle jäiset marjat ja kookoshiutaleet.
Ja takaisin kylmään.