Mitäs viikonloppuna oli pöydässä?

Vaatimattomasti mutta maukkaasti aloiteltiin viikonloppu perjantaina töiden jälkeen kasvissosekeitolla ja näkkärillä. 

keitto_0.jpg

 

Jälkkäriksi kaksikerroksiset raakasuklaakonvehdit. Päällimmäinen kerros perusraakasuklaamassaa maustettuna appelsiinin kuorella. Alimmaiseen kerrokseen massaan mukaan heitin luomu maapähkinävoita.

suklaa_0.jpg

 

Iltapalalla mm. soijajogurttia aurinkoisella piltillä ja kookoshiutaleilla

soijajugu.jpg

 

Lauantaiaamuna heräsin siihen kun ikkunan takana lauloivat linnut. Melko eriskummallista kun näköaisti kertoi olevan talvinen ja pimeä aamu, mutta korviin kantautuivat jo selvät kevään äänet.

laaamu.jpg

 

Lauantain lounasta: Kana-kesäkurpitsapastaa. Pastan virkaa toimitti kesäkurpitsasta vuoletut suikaleet. Kanakastikeeseen tuuppasin kanan lisäksi kesäkurpitsaa soseena, sulatejuustoa, curryä ja ruususuolaa.

kanapasta.jpg

 

Viikonlopun ehdoton tähti: Raakasuklaakakku. Innoitus ja resepti lähti täältä

Niin hyvää! Tätä syötiinkin sitten loppu lauantai. ”No kun tää on niin terveellistäkin.” Joopa joo, mutta täyteen tuli vatsa ja mieli hyvästä ja ravitsevasta herkusta!

kakkukollaasi.jpg

 

Sunnuntain aamupalaa. Isot aivot tarvitsevat pieniä aivoja. Tosin pekaanipähkinät muistuttavat vielä enemmän aivoja kuin saksanpähkinöiden sydämet.

suap.jpg

 

Äidin pöperöiden äärellä. Käytiin Hyvän miehen kanssa sunnuntaina laskiaislounaalla vanhempieni luona. Kylläpäs hernekeitto ja laskiaispulla maistuivat hyvälle!

laskiaisateria.jpg

 

Sunnuntain iltapalaa. Viikonlopun päätteksi, hiilarikinkereiden jälkeen, teki mieli jotain raikasta. 

suiltapala2.jpg

 

No onhan sitä tullut urheiltuakin.

kuntokortti_0.jpg

 

Ja aloitettua jälleen uudet säärystimet. Tai villasukat. Who knows. 

kutominen.jpg

 

hyvinvointi mieli liikunta ruoka-ja-juoma