Touhukas tiistai

Osastolla oli täysi tohina päällä aamusta alkaen. Oli huoltomiestä poraamassa, laitoshuoltajaa latrianpesukoneen kera, kanssapotilailla asiaa huutaen jne. Rauhoitin oman ympäristön menemällä kävelylle koskelle ja kissan luokse. Kissan rentouttava naukuminen ja syliin kiipeäminen tuli kyllä tarpeeseen. 

Eilinen ahdistus meni lopulta ohi nukahdettuani juteltuani ensin isäni kanssa. Hoitajien suosittelemat ja minun sen vuoksi ottamani lääkkeet avitti unen saantia.

Aamun aikana olen ehtinyt myös askarrella hevoskastanjasta siilin näköisen jääkaappimagneetin ja yhden keskosneuleen Novitan Metso-langasta, yksi lahjoituksena saatu lankakerä.

Loma-anomus pääsiäisvapaille jää huomiseen hoitoneuvotteluun. Tapaan isommin hoitotiimiäni lääkärin lisäksi. Tarkoituksena on myös neuvotella itselle pidempiä ulkoiluita ja kuntosaliluvat.

Kuntosalilupien myötä voisin kehittää jälleen peruskuntoani ja ennaltaehkäistä liikunnankin avulla enempää lihoamista. Sairaalan ruokapalvelukin on muokattu tarpeisiini sopivaksi. Saan iltasoppaa 1/3 osa siitä mitä muuten saisi. Lounaalla tulee kaksi annosta vihersalaattia pähkinöiden kera. Kahvilla olen oma-aloitteisesti jättänyt herkut syömättä. Aamupaino oli jo kaksi kiloa vähemmän kuin sunnuntaina. Eiköhän tämäkin tästä lähde rullaamaan. 

Aurinkoista alkuviikkoa kaikkille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.