Loma

helmikuu.JPG

Joko alkaa olla aika teilata kanervat?

Loma tekee ihmiselle ihmeitä. Sen viettäminen vaan on hieman taitolaji – saada loman sisältö tipoteltua tasaisesti koko loman ajalle. Omasta mielestäni onnistuneeseen lomaan tarvitaan jotain suunniteltua ja jotain spontaania. Paljon sellaista mukavaa tekemistä, mikä jää helposti arjen keskellä unohduksiin ja jotain hyödyllistä, jotta tulee kuitenkin pieni häivähdys aikaansaamisen tunteesta. Kaiken parasta on kuitenkin se, että kiireen saa unohtaa ihan kokonaan. Suunnitelmatkin voi tehdä niin löysiksi, että niitä voi toteuttaa kevyellä meiningillä.

helmikuu2.JPG

Täällä alkaa loma olla jo yli puolen välin ja juuri se tuntuu nyt todella hyvälle. Sopivasti jäljellä, eikä kouluun palaaminen tunnu lainkaan ahdistavalta. On ollut ihan huikeaa, kun aikaa on ollut niin paljon. On ehtinyt nautiskella mm. kynsien lakkaamisesta rauhallisella kuivattelulla, ilman sotkun pelkoa, märän lumen lapioimisesta pois rappusilta, Mariannejen mausta, piiitkistä aamiaisista ja siitä, että astuu ovesta ulos vain nuuhkiakseen raitista ilmaa. Saattaa sellaisia asioita loppuun, jotka ovat seisoneet keskeneräisinä jo ties kuinka kauan. Siivoaminenkin on ollut paljon kivempaa, kun se on malttanut tehdä rauhallisella tahdilla. Myös pikkuruinen lomareissu on tähän mahtunut hyvin mukaan.

helmikuu3.JPG

Kuvat on toissapäiväisiä – raittiin ilman nuuhkimisreissulta pihasta. Ei ihan heti uskoisi helmikuuksi, on niin keväistä! Linnutkin on laulussaan ihan keväisiä jo 😀 Nautitaan tästä välikeväästä nyt, jotenkin on ihan sellainen kutina, ettei se talvi vielä periksi ole antanut.

helmikuu4.JPG

Taidan jatkaa lomani loppuun tällä samalla teemalla ja näissä hyvissä merkeissä, tehkää muutkin lomalaiset samoin, suosittelen! Epälomalaisillekin koittaa pian viikonloppu! 🙂

helmikuu6.JPG

Mitä jää jäljelle sulavasta lumiukosta? 😀
 

helmikuu5.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *