Se alku

Olen jo pitkään haaveillut omasta blogista. Haaveillut turhien juttujen kirjoittamisesta turhilla kuvilla kuvitettuna. Useamman vuoden olen lukenut muiden blogeja ja ajatellut, että olisi kiva kirjoittaa omaakin. Sitten viimein päätin astua aloittamisen vaikeuden yli, ja tadaa, tässä on minun pieni turhuudenpesäni!

pelargu.JPG

Pidän valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta ihan hurjasti, joten blogin pystyyn pykääminen tuntui hyvältä keinolta yhdistää nämä kaksi. Lisäksi itselleen kirjoittaminen ja kuvaaminen voi välillä olla vähän ikävystyttävää, joten miksei sitä jakaisi kevyitä ja kivoja juttuja muillekin.

Mitään suurempaa esittelypuhetta en tässä kohdin aio pitää. Ei sen puoleen, tuskin myöhemminkään. Kaikinpuolin tämä ensimmäinen postaus tuotti ihan tarpeeksi päänvaivaa tällaisenaankin 😀 Perinteiset ”mitäihmettätähännytkirjoittaisi!” Haha, mutta tämä on tässä, ihan hyvä alku.

pelargu2.JPG

(Ja mitä näihin kukkiin tulee, niin niillä ei ole mitään yhteyttä tämän tekstin kanssa. Kunhan ovat siinä koristamassa, nättiä kun ovat mokomat!)

pelargu3.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *