Yksinkertaisesti: Syksy

syksy.JPG

Syksy otti ja tuli semmoisella rytinällä, että perässä meinasi olla vähän vaikea pysyä. Niin paljon tekemistä, niin tylsää kuin mukavaakin, mutta käytettävissä vain ne 24 tuntia per vuorokausi, mistä niistäkin iso pala oli luonnollisesti käytettävä nukkumiseen. Ihan valtavasti tekemistä ja siihen päälle sitkeä flussa. Silläpä edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt yli kuukausi.. hups.

syksy2.JPG

Mutta en valita. Olen nähnyt, tehnyt, kokenut ja oppinut tämän syksyn aikana yhtä ja toista. Ja vielä ehtinyt vähän fiilistelläkin. Äsken tyhjentäessäni kameraa oikein yllätyin, miten paljon siellä olikaan kuvia. Jonnekin kaiken härveltämisen keskelle on kuitenkin jäänyt sen verran aikaa ja jaksamusta, että on tullut lähdettyä vähän katselemaan ympärilleen. Tässä siis muutama otos niiden parinsadan kuvan joukosta 🙂

syksy3.JPG

Vaan nytpä on syysloma ja meikäläisen aika ottaa vähän iisimmin! Edessä on viiden päivän reissu vähän pohjoisempaan tarkoituksena ulkoilla ja totaalinollata. Antaa tuulen puhaltaa viimeisetkin stressin rippeet pois 🙂 Tänään olisi tarkoitus naputella vielä pari kouluhommaa sen verran purkkiin, ettei niille tarvitse lomalla uhrata enää ensimmäistäkään ajatusta.

syksy4.JPG

Leppoisaa lomaa kaikille, kenellä sellainen nyt on ja muutkin, ottakaa ilo irti syksystä! 🙂

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *