Joulupöhinää

Joulusisustusvinkkejä, Joululahjavinkkejä, Jouluruokavinkkejä.. Se tätä nyt. Kaaoksen ainekset. Ois niin kiva perehtyä kaikkiin noihin ja laitella kotia mielin määrin, mutta kun ei vain ehdi.

Taaperon päivärytmi vie oman osansa ajasta ja sitten on työ ja opiskelu ja oman yrityksen jutut. Vaihdoin sentään keittiöön (kaapinperiltä vanhat) Jouluverhot ja laitoin tähden ikkunaan ja kynttelikön ikkunalaudalle. Tuntui kivalta tehdä noita. Portaikossa on tonttuja ollut jo pidempään. Mutta sitten, yht äkkiä tuli Itsenäisyyspäivä! Olinko varautunut? En. Meillä syötiin Jalostajan makkarapataa. HK:n sininen on kyllä hyvin perinteinen ruoka-aines ja Suomalaisuuden yksi symboli. Mutta silti. Meidän Joulukuun alusta on ollut glamouri kaukana, jos vertaa kaikkeen Pinterest ja Ig-ihanuuteen jota olen ohimennen nähnyt. Olen silti ihan tyytyväinen siihen mitä meillä on.

Henkilökohtainen tyytyväisyys elämäänsä on mielestäni hyve, jota kannattaa tavoitella. Se ei välttämättä vaadi glamouria ja täydellisyyttä. Ollaan omia ihtejämme, niin kuin meillä päin on tapana sanoa.

Mukuuhuoneremontista en puhu mitään. Enkä näytä. Vieläkään. Tavarantoimittajalla on toimitusongelmia ja remppa venyy ja venyy..

Ps. Olen rakennellut salaa tälle blogille jatkoa omalle blogialustalleni. Ilmoittelen myöhemmin, missä osoitteessa blogini jatkaa elämäänsä, kunhan sivut valmistuu. Tämä lilyn blogialustahan perustuu ilmaisuuteen. Ilmaisia lounaita ei kuitenkaan ole olemassa ja tätä minunkin blogia koristelee mainokset, jotka ei liity sitten niin millään tavalla minuun. Blogi on kuitenkin saanut siihen tahtiin lukijoita, että en ehkä halua olla ilmaismarkkinoinnin väline jatkossa. Siksi maksan siitä ilosta, että voin kirjoittaa blogia ilman ulkopuolisten sisällyttämiä mainoksia.

Kuulumisiin. Ja suht stressitöntä Joulun odotusta!

koti sisustus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *