Kaupunkilomalle

Luulen, että teemme tänä vuonna vain yhden matkan ja kaikista maailman maista ja kaupungeista menemme Suomen Turkuun. Miten jännittävää! Varasin tänään majoituksen. Se sijaitsee ylellisen kuuloisella Kongressikujalla, vain alle 2km päässä Åbon keskustasta.

Majoitus on saamiemme esitietojen mukaan moderni ja korkeasti varusteltu ja sieltä löytyykin langaton internet,  sekä blue-ray että cd-soitin. Kysyin intopiukeana mieheltäni, otammeko nyt kenties kaikki meidän blue-ray elokuvat ja cd-levyt mukaan.

Keittiö majoituksessa on täysin varusteltu ja sieltä löytyy astiasto kuudelle hengelle. Aamiainen ei sisälly tämän 39m2 Villaksemme hintaan.

Puoliso on kutsuttu VIP-vieraaksi kuljettamaan ammattiurheilijoiden arvokkaita esineitä Kalevan kisoihin. Palautusautoksi sitä kuulemma kutsutaan.

Puolison ollessa tekemässä tärkeätä tehtäväänsä, minä tutustun sillä välin taaperon kanssa Turkuun. En ole ennen Turussa oleskellut. Olen ainoastaan tehnyt läpikulkumatkoja Turkuun Tukholman visiiteillä.

Vähän romantisoiduksi tämän tekstin valelin. Minulla ei ole harmainta hajua mitä minä teen Turussa. Vähän siivellä miehen RC-harrastaneisuuden ansiosta pääsen samaan reissuun pois kotoa ja omasta arjesta. Se on ylellisintä pitkään aikaan.

Majoituksen esitiedossa luki samassa kappaleessa ihan oikeasti moderni ja blueray ja cd-soitin. Kellä jumalauta on noihin vehkeisiin enää mitään ja jos onkin, kuka niitä raahaa mukana?

Joka tapauksessa, minusta on kiva lähteä elokuussa pariksi päiväksi Turkuun.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *