Viides vuodenaika?

Loma-aamu number 2. Kahvia ja tässä vaan, ei mitään ihmeitä. Eilinen olikin aika vaiherikas, jos instasta seurasitte. Taapero jysäytti päänsä ikkunalautaan ja jotenkin onnistui loukkaamaan kätensäkin siinä samalla. Selvittiin säikähdyksellä onneksi. Kävin eilen noutamassa myös tilaamani uuden retkivarusteen ja on hieno. Se on retkikirves kaiverruksilla. En yhtään tiedä, milloin seuraavan kerran retkeillään, sehän on luvannut räntää ja ämmiä äkeet selässä. Kaikkea muuta kuin hyvää retkikeliä.

 

Tälle syksyn ja talven välissä olevalle ajanjaksolle voisi antaa jonkun oman nimen. Blackseason? Blackmonths? Tai sit vaan ”kuollut”, niin kuin poikani 15 v. lyhyesti tämän välitilan nimesi. Villasukat on jalassa ja puikoilla uudet tulossa. Kirjastokortti kuumottaa taskussa ja kova hinku boho-fiilistelyyn löytyy. Mitkä on sun täsmälääkkeet selviytyä tästä pimeästä ajanjaksosta, ennen kuin saadaan talvi? Vastaanotan kaikki hyvät ideat.

Tälle lomapäivälle ollaan perheen naisväen kesken sovittu leivoskahvit konditoriassa. Ajatuksena ihan tosi ihana, toisaalta mietin onko se hyvä idea. Meidän kaupungissa ei ole tällä hetkellä todettua koronakasvukautta menossa, mutta silti. Konditoria on juuri muuttanut uusiin tiloihin ja minusta on mukava ainakin nähdä se. Ehkä kahvit ja leivokset voi ottaa take-away meiningillä.

Mukavaa syyslomaviikkoa, tai vain hyvää viikkoa 42 tai vain kaikkea hyvää päivääsi. Mikä nyt tuntuukaan omimmalta.

 

 

 

hyvinvointi hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *