Viikonlopun jälkeen.

Auringon paistetta, läheisiä ihmisiä, ulkoilua ja tuoreen korvapuustin tuoksua. Ällöttävän ihana viikonloppu takana. Oispa tämmöisiä useammin. Edellinen viikonloppu vapaana työstäni mulla oli kahdeksan viikkoa sitten. Ihan järjetöntä.

 

Innolla odotan uuden alan opiskelun alkua. Alkuun on nyt aikaa vajaa kolme viikkoa. Perhe odottaa myös että äiti olisi enempi iltoja ja viikonloppuja kotona. Jään omasta työstäni 50% työajalle muutamaksi kuukaudeksi opintojen vuoksi ja ikävä kyllä siihen sisältyy edelleenkin viikonloppu vuoroja. Mutta jospa tämä joskus helpottaisi.

Opinnot on tosiaan vasta alkamassa ja minulle on tarjottu jo työharjoittelupaikkaa. Tämä tuntuu kummalliselta. Hoitoalan opinnoissa aikanaan jouduin kyselemällä kyselemään mihin pääsisi harjoitteluun. Nyt markkinointiviestinnän  ja sisällöntuoton opinnot mainitessani eräs yrittäjä nappasi heti kiinni. Siis oikeesti, amispohjalta joku yksi tutkinnonosa ja tekijää viedään jo, vaikken minä virallisesti tiedä hommasta vielä yhtään mitään. Tilanne ei tunnu pahalta ollenkaan.

Edelliseen postaukseen liittyen, irtisanoin kaikenmaailman lukuelämyskuukausipalvelut. Mä palaan kirjaston asiakkaaksi ja hellin itseäni tilaamalla välillä kovakantasia aarteita itselleni.

Jos elämässä asiat tökkii, ei siihen oikeasti taida auttaa muuta kuin yrittää muuttaa niitä. Jos voi. Ihan mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

koti oma-elama tyo ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *