Already naked

Kiitos hyvää

“Remembering that I’ll be dead soon is the most important tool I’ve ever encountered to help me make the big choices in life. Because almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure — these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important. Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart.” - Steve Jobs

 ♥ Virpi

Kommentit

Katri Manninen (Ei varmistettu)

Tänään on tulut itkettyä ekaa kertaa jonkun julkisuuden henkilön kuoleman takia. Hienoa että Steve eli täysillä, mutta toisaalta juuri siksi hänelle olisi toivonut enemmän aikaa elää ja luoda upeita juttuja iloksemme.

hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Niin. Totta. (Vaikka olenkin vähän hämmentynyt uutisoinnin laajuudesta...)

Hannamaria (Ei varmistettu)

Tämä ei liity postaukseen mutta... Pitääkö SALAISUUKSIEN SUKLAAPIIRAS pitää pakkasessa koko ajan, vai voiko sitä säilyttää esim jääkaapissa puolen tunnnin pakastamisen jälkeen, jotta se olisi helpompi ottaa taas esille kun tekee mieli herkutella? Ja ps, blogisi on aivan mahtava ja innoittava! :)

Hannamaria (Ei varmistettu)

Toinen aiheeseen liittymätön kysymys vielä.. Tuleeko sulle ilmoitus aina kun ihmiset kommentoivat postauksiasi? Mietin että jos kommentoi johonkin vanhaan postaukseesi, niin saako sulta siellä enää vastausta, vai onko se sen varassa satutko joskus selailemaan niitä vanhoja ja huomata kommentin?

Virpi (Ei varmistettu)

Hannamaria, suklaapiirasta voi säilyttää hyvin jääkaapissa muutaman päivän. Ja tosiaan noista kommenteista, niin mulle tulee spostiin ilmoitus kaikista, mutta joskus en muista/ehdi vastailla kaikkiin, jos on tullut useita. Tämän viikon olen ollut reissussa, niin olen siksi huonosti vastaillut näihin kommentteihin. :)

Rena (Ei varmistettu)

Great cmmoon sense here. Wish I'd thought of that.

Kommentoi