Helppo kuin heinäkuu - Osa 2

Edellisen postauksen tapaan, vähäeleisellä linjalla jatketaan.

Suurten keksintöjen äärellä ei liikoja kommervenkkejä tai sanoja tarvita. 

Tässä kesän paras alkupala, välipala tai iltapala, miten mielit. Kunhan kokeilet.

Vesimelonipitsa

Vesimelonisiivu

Päälle:

Murennettua Feta-juustoa

Viipaloituja Kalamata-oliiveja

Silputtua tuoretta basilikaa

 

♥ Virpi

 

Kommentit

Naksutus (Ei varmistettu)

Heippa! Sulla oli Trendissä mahti juttu tupakasta. Saisko mitenkään sitä tänne uuteenkin blogiin? Tai vaikka yksityisesti sähköpostiin? :D Olin 4 vuotta ilman tupakkaa ja nyt polttamista takana jo pari kuukautta. Se inspiroisi lopettamaan ja potkisi vähän persiille :D Tai jos ei ihan samaa juttua niin joku virtuaalinen tökkäisy aiheesta olisi hyvä :D Pakko lopettaa, mielellään jo eilen!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Sait spostia. :)

Kesä (Ei varmistettu)

Hauska idea! Mietin näitä välipalaohjeita katsellessa, että millaista arkiruokaa yleensä syöt? Blogissa on ihania ohjeita, mutta niiden raaka-aineet ovat melko kalliita tai enemmän viikonloppuun/erityisherkutteluun. Syötkö itse lähes pelkästään raakaravintoa vai millaisia esim. iltaruokia kokkailet? Olisi kiinnostavaa lukea lisää :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Moikka! En syö pelkästään raakaravintoa, vaikka pyrin kyllä pitämään sen voittopuolisena ravinnossa. Syön pääasiassa kasvisruokaa, eläinkunnantuotteista vuohenjuustoa ja kananmunia lähes päivittäin ja noin kerran viikossa luomulihaa/riistaa. Kotona tehdään näin kesäaikaan usein ruokaisia salaatteja, esim. salaatinlehdistä, iduista, hampunsiemenistä, oliiveista, fetasta, tomaatista, yrteistä ym. Ja usein jotain yksinkertaisia uunikasviksia. Syödään myös melko usein ulkona, monta kertaa viikossa, vaikka pyrkimys olisi kyllä syödä enemmän kotiruokaa, koska siinä ainakin tietää mitä raaka-aineita ruoka sisältää, eikä tule saaneeksi liikaa suolaa jne. Aika vähän on tullut postailtua näitä ns. perusruokareseptejä. Ne eivät vain jostain syystä inspiroi samalla tavlla testailemaan kuin herkut, heh. Mutta yksi ohje on kyllä tässä juurikin mielessä, jonka ajattelin postata asap, eli pysy kanavalla! :)

sanna.m (Ei varmistettu)

Kokeilin, mahtavaa hellesään ruokaa! Raikasta ja suolaista yhtä aikaa. Kiitokset vinkistä. :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Eikö! Ja nimenomaan mainiota helleruokaa! :)

mariaaaa (Ei varmistettu)

Moi, onko toi feta vuohenmaidosta tehtyä? Tyhmä kysymys, mutta eikö vuohenmaito ole yhtä paha kuin lehmän? Sulla kun lukee tuolla sivussa, että kaikki reseptit ovat maidottomia.

Kommentoi