Ihan ihana video

Kiitos hyvää

"Heikot ovat julmia ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta. Ja muista, että kyllä sinussa voimaa piisaa."

 

Virpi ♥ Kennel Helsinki

Kommentit

Paula (Ei varmistettu)

Ihan järkyttävän hieno video! Aloitin juuri pitkän pähkäilyn jälkeen oman blogin, jossa käsitellään vaan hyviä asioita. Muutaman päivän mietin, mikä olisi se blogin varsinainen "ensimmäinen postaus".

Näin tämän videon viime viikolla telkkarista. Jäin miettimään, mikä ihmeen video tämä olikaan! Ja nyt sinä linkkasit sen, kiitos kiitos! Tämä video kaikella parhaudellaan aloittaa blogini, voiko parempaa aloitusta ollakaan? MIELETÖN!

Eve (Ei varmistettu)

Tämä video pysäytti kaunudellaan. Syvä hellä miesääni, kauniita sanoja ja lauseita, tarinoita kuvien takana. Kertakaikkiaan ihastuttava. Mieli oli toiveikas tämän katsottuaan, lempeä ja rakastava. Kuten blogisikin. Kiitos tästä rauhasta mitä täältä saan. Harvoin kommentoin, mutta kiitollisena kuljen mukana.

Pen (Ei varmistettu)

Voiko asiaa Eveä oikeammin sanoa. Hiljennyin, koska se on niin totta:
"Kiitos tästä rauhasta mitä täältä saan".

Luen kirjoituksiasi "Luvassa läpeensä hyvää" ja "uskalla aloittaa unelmasi" yhä uudestaan. Aina silloin kun tuntuu, etten tiedä mihin uskoa ja uskaltaako unelmiinsa luottaa. Kiitos, että saan lukea sinun tarinasi.

Virpi (Ei varmistettu)

Paula, linkkiä vaan tulemaan! :) Eve ja Pen, olipas ihanat kommentit. Hieman jopa silmäkulma kostui ajatuksesta että olen voinut tarjota teille tuollaista hyvyyttä. Kiitos.

liki (Ei varmistettu)

What a pleasure to meet smoeone who thinks so clearly

liki (Ei varmistettu)

What a pleasure to meet smoeone who thinks so clearly

qqattnc (Ei varmistettu)

9CkAaG khqkqdnpcwxf

eaumvr (Ei varmistettu)

vMlE4Q sotnfotnvveg

Kommentoi