KIITOS HYVÄÄ - herkkuja ilman sokeria ja gluteenia -kirja kaupoissa nyt!

Kiitos hyvää

Rakas kirjani, tämän blogin synnyttämä teos on vihdoin tullut kauppoihin! Kirjasta löytyy iso kokoelma makeita herkkureseptejä, kakkuja, muffineita, donitseita, karkkeja, suklaita, jäätelöitä ja lisukkeita ilman valkoista sokeria, gluteenia tai maitotuotteita. Iso osa resepteistä on viljattomia ja toteutettavissa ilman eläinkunnantuotteita. Noin puolet ohjeista ei vaadi uunia valmistumiseen. 

Kirja on tehty herkuttelijoille - hyvää oloa vaaliville ja makeita herkkuja rakastaville nautiskelijoille. Kaikki reseptit ja kuvat ovat omaa käsialaani, ja olen valinnut mukaan rakkaudella leivottuja, moneen kertaan testattuja suosikkejani. Mukana on muutama tästä blogista tuttu resepti ja yli 70 täysin uutta ohjetta - jotka kaikki tarjoilevat puhtaita nautintoja!

KIRJAN NETTISIVUT: KIITOSHYVAA.FI

♥ Virpi

Lisää ohjeitani löydät uudelta nettisivustoltani: VANELJA.COM

Kommentit

Emmio. (Ei varmistettu) http://lines-i-drew.blogspot.com

Onnea kirjan ilmestymisestä, mahtaa tuntua hienolta! Uteliaana kävin myös sivustollasi kurkkimassa, ja täytyypä sanoa, että kuvat ja etenkin videot olivat aivan harvinaisen kaunista katseltavaa. Pitää käydä visiitillä uudemmankin kerran, ihan vaikka vaan niitä katsomassa! :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei kiitos paljon! Aivan upealta tämä kyllä tuntuu! Ja ihanaa että uusi Vanelja-sivustoni miellytti. Tervetuloa vain jatkossakin visitoimaan ja kommentoimaan! Iloa joulukuuhun!

Sanph
Sanph

Onpas upean näköinen kirja! Täytyykin muistaa hommata tämä. Onnea upeasta koitoksesta!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos! Olen itsekin tyytyväinen kirjan ulkomuotoon, vaikka jossain vaiheessa kun kuvasin kaiken itse, niin meinasi epäluulo omia taitoja kohtaan iskeä. Mutta tekemällä näemmä oppii! Ja loputtoman kiitollinen olen myös kirjan taittaneelle graafikolle Annukka Saikkoselle, joka osaa todella hommansa. :)

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihanat kannet, tekisi mieli jo kääntää sivua :) 

 

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

kiitos! ja sinne vaan kuule jonnekin kirjakauppaan selailemaan! :)

anunpuutarha (Ei varmistettu) http://anunpuutarha.blogspot.fi

Jo kansikin on niin herkku! Laitoin joulupukille viestiä, että tahdon tämän kirjan:)

Pinkit korkokengät (Ei varmistettu) http://hullunavaatteisiin.blogspot.fi/2014/12/kiitos-hyvaa.html

Kiitos ihanista resepteistä. Kirjan ostin eilen PuR Hyvinvointikaupasta. Olen sitä jo kehunut suuntaan jos toiseen. Upean kirjan teit.

Herkuttelija (Ei varmistettu)

Hei! Onnea kirjasta, näin joulun alla se on mitä mainioin ostos (erityisesti itselle :))! Mistä täältä blogimaailmasta löytäisin vanhan suosikkireseptini, ohjeen mustikkaunelmakakkuun? En löytänyt sitä täältä tai uudesta blogiosoitteestasi ja hämmennyin. Juhlapöytä suorastaan huutaa sitä kakkua!:) Ehkä olen vai huono etsimään...

Katskuuu (Ei varmistettu) http://keepongrowing-kk.blogspot.com

Hei! Sain tämän kirjan pari päivää sitten synttärilahjaksi. Kirja oli mulle ihan uusi tuttavuus, mutta jo nyt olen silmilläni ahminut joka ikistä reseptiä ja niitä on pakko päästä piakkoin testailemaan, hieno kirja kyseessä. Onneksi olkoon saavutuksestasi ja ennen kaikkea kiitos upeasta kirjasta ja resepteistä! :)

geometry dash (Ei varmistettu) http://www.geometrydash.me/

They are impressive statistics. A very interesting article. Thank you.

hotmail login (Ei varmistettu) http://hotmailwiki.com/hotmail-login

I like your post. It really useful with me. Thanks for sharing these useful information!

happy wheels (Ei varmistettu) http://happywheels8.com

I feel it interesting, your post gave me a new perspective! I have read many other articles about the same topic, but your article convinced me! I hope you continue to have high quality articles like this to share with veryone!

Kommentoi