Kiitos, oli hyvää
Näin se tämäkin päivä sitten lopulta koitti – Viimeinen päivä syyskuuta. Viimeinen päivä Kiitos hyvää -blogia.
En antaudu nyt sen syvällisempiin jäähyväispuheisiin, koska niistä tuppaa minun tapauksessani tulemaan aina turhan pateettisia ja mahtipontisia. Sen sijaan ojennan läksiäislahjaksi kakun – Minkäs muunkaan. Kakun, joka ponnistaa voimansa syksystä, enteilee makunsa ja täyteläisyytensä puolesta talvea ja hoitaa makeannälkäisiä makunystyröitäsi äärettömän sulavalla taituruudella.
Tämä sulotar tuokoon turvaa, lämpöä ja hellyyttä syyspäiviisi ja talvi-iltoihisi.
Aamupalanakin hän toimii yllättävän kivasti. Ja lounaana. Molemmat sain tänään itse kokea touhutessani niin tohkeissani uusien projektieni parissa, että unohdin vähän hengittää ja syödä.
SUKLAA-PUNAJUURI-KAKKU
(gluteeniton, sokeriton, maidoton)
Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA.
Vaaleanpunainen Täyte:
Ohje on siirtynyt uudelle sivustolle. Reseptit tarjoilee nyt VANELJA.
Ja vaikka kakku on melkoisen täyttävää, oli sitä silti pakko taas napata toinenkin viipale välipalaksi teekupin kylkeen, juhlavasti tätä viimeisen postauksen kirjoittamista säestämään.
Näissä juurevan suklaisissa tunnelmissa toivotan teille onnellisia päiviä ja kiitän koko sydämelläni hyvästä seurasta. Olihan tämä aivan ainutlaatuisen upea pieni huviretki.
Ja mitä kaikkea loistavaa tuolla tulevaisuudessa jo siintääkään. Matkan jatkumista ja uusia seikkailuja voit seurata varmimmin Kiitos hyvää:n facebook-sivuilla.
Nyt lusikoin viimeisen palan suuhuni, lähetän suklaisen lentosuukon ja niiata niksautan.
Kiitos, oli hyvää.
♥ Virpi