Kohti aurinkoa

Täällä ollaan melkoisen leveähymyisissä tunnelmissa, sillä siirryn tänään talviloman hellään huomaan ja lähden alkuillasta kiitämään lennokilla kohti palmurantoja thai-maailman suuntaan. Palautuminen tapahtuu 15 päivän kuluttua, joten tämän parin viikon ajan vallitsee blogissani meditatiivinen hiljaisuus. Ainakin minun osaltani. Sinulta sen sijaan toivoisin pienten ajatusjälkien jättämistä. Olisi nimittäin ihanaa, jos kertoisit kommenttiboksissa asioista, joista haluaisit täältä blogistani löytyvän. Mistä hyvinvoinnin ilmiöistä, ravintojutuista, terveysasioista, hyvän mielen aiheista haluaisit lukea?

Kaikkien toiveensa julki toitottaneiden kesken arvon lomalta palattuani CocoVi:n Detox-paketin, joka sisältää Aloe Vera -juomaa, neitsytkookosöljyä, MSM-jauhetta, Camu camu -jauhetta, spirulina-tabletteja + ohjeet detoxin tekemiseen. Sillä voi sitten kätevästi toivottaa kevään tervetulleeksi kehoon ja mieleen.

Eli eikun toiveita tulemaan! Lupaan toteutella niitä sitten pikkuhiljaa kevään mittaan. Aurinkoa ja auvoisuutta! Muista hengittää ja hymyillä.

♥ Virpi

Kommentit

Heidi A (Ei varmistettu)

Olisi kiva, jos täältä löytyisi sisustusjuttuja!

marie (Ei varmistettu)

Terveellisestä laihduttamisesta :)

marie (Ei varmistettu)

Terveellisestä laihduttamisesta :). marie.somero@gmail.com

Pex (Ei varmistettu)

Luontaistuotteista juttuja seisvain@luukku.com

Maria (Ei varmistettu)

Joogasta tai muista urheilulajeista (mariah83_5@hotmail.com)

eb (Ei varmistettu)

Haluaisin kuulla lisää unelmien toteuttamisesta, sellasesta, mistä ootkin jo kertonut! Ja itsensä sparraamisesta kohti unelmia aina silloin kun epätoivo iskee. Kiinnostaisi myös lukea näistä "ääripää ruokailutottumuksista", joita olet testannut, mutta eivät ole toimineet sinulla!

norppi (Ei varmistettu)

Heippa, ja ensinnäkin kiitokset (jälleen) ihan mahtavasta blogista! Mua kiinnostais joku semmonen kattava "kesäkuntoon" paketti, sisältäen sekä sisäistä että ulkoista puhdistutumista ja kehonhuoltoa. Myös joku raakaruoka resepti joku viikko olis tosi kiva, itsellä on vielä vähän hakusessa sen alan todellinen monipuolisuus :) Myös kaikki henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvät uutuustuotteet saa esitellä täällä!

tasse (Ei varmistettu)

erilaisista paastoista ja kokemukisista niistä,pinneli@uukku.com

tasse (Ei varmistettu)

erilaisista paastoista ja kokemukisista niistä,pinneli@luukku.com
ed.kommentissa sähköposti väärin

Paula (Ei varmistettu)

Hei,
haluaisin kuulla lisää ekokosmetiikasta ja lääkinnällisestä kosmetiikasta.
Kiitos mukavasta blogista.

A-M (Ei varmistettu)

Blogisi on ihastuttanut ja inspiroinut, lisää samaa vaan! On mukavaa lukea kun omien kokemuksiesi kautta tuot esille ja arvioit ravintoasioita. Siitäkin lukisi mielellään jos jokin homma ei toimikaan niinkuin luvataan. Enkä kaihtaisi kevyempien juttujen lomaan myös syvällisempiä tutkimuksia ravinnosta.

Kris (Ei varmistettu)

Kiinnostavimpia juttuja ovat ravintoon liittyvät omakohtaiset jutut (kokemuksia, vinkkejä, reseptejä...) Myös muut hyvinvointijutut esim. liikunnasta, tuotteista, hoidoista kiinnostavat. Hyvää lomaa!

amelia (Ei varmistettu)

ois kiva lukea juttuja meditaatiosta. :) munkkis@yahoo.com

Anni (Ei varmistettu)

Olisi jännittävää kuulla naissukupuolihormonin eritystä lisäävästä ravinnosta, sekä hallitsematonta solunjakautumista estävistä ruoka-aineista :)

Wilma (Ei varmistettu)

Ensinnäkin kiitos täydellisestä blogista (jutuistasi voisi tehdä kokonaisen aikakauslehden ja se olisi ehdottomasti suosikkini suomalaisista hyvinvointilehdistä). heh, mutta käy se näinkin..
Reseptit ovat kivoja ja toivoisin mahdollisimman yksinkertiasia ja nopeita arjen vinkkejä terveellisen lounaan/päivällisen tekoon.
Olisi myös kiva, jos sinulla olisi vinkkejä, miten selviytyä reisussa vieraassa ruokakultturissa järkevillä ruokavalinoilla. Olen lähdössä muutamiksi kuukausiksi ulkomaille ja jännitän jo etukäteen, miten saan hoidettua ruokailut parhaiten, kun totutut rutiinit jäävät ja mahdollisuutta kokata itse päivisin ei ole. Eli jos on ehdotuksia helposti syötävistä/kuljetettavista eväistä lounaaksi olisin kiitollinen.

sinmeli (Ei varmistettu)

Toivoisin sisällön jatkuvan samansuuntaisena kuin mitä se nyt on - tosin reseptejä ei vaan koskaan voi olla liikaa tällaiselle ruokafriikille. Niitä siis, samoin kuin muita kivoja hyvinvointikikkoja, joita täältä jo melkoinen liuta löytyykin!

suski v (Ei varmistettu)

Ehdottomasti herkkäihoisena mua kiinnostaisi tieto luonnonkosmetiikasta mm.arganiaöljystä ym. Kovasti kiinnostaisi kokeilla mutta vielä en ole uskaltanut kun iho saattaa reagoida välillä vähän liiankin herkästi.

Pia (Ei varmistettu)

Paastot kiinnostaa muakin ja tietty vähähiilarinen ruokavalio.. Luontaistuotteiden kokeilukertomuksia..

Ida (Ei varmistettu)

Haluaisin lukea kokemuksistasi erilaisista hyvinvointia lisäävistä hoitomuodoista, kuten akupunktio, hermoratahieronta, aromaterapia, yms. Olen lukenut erilaisista hoidoista, mutta hoitokokemuksista ja -tuloksista löytyy yllättävän vähän tietoa. Kiitos todella hyödyllisestä blogista! (ida.maria_@hotmail.com)

Pia (Ei varmistettu)

pia1972 at jippii.fi

oona (Ei varmistettu)

Kiitos ihan mahtavasta blogista! Kuulisin mielelläni lisää käytännön vinkkejä hyvinvointiin, raw food-ohjeita ja suositteluja ym. Ja ehkä näkökulmaa vaihtoehtoishoitoihin kuten akupunktio tai nk. kehonhoito.
oo.na@hotmail.com

sini (Ei varmistettu)

Blogi sisältää jo nyt kaikkea mikä kiinnostaa, mutta puhdistukseen/puhtaaseen elimistöön liittyvät jutut kiinnostavat eniten, niitä saa mun puolesta käsitellä niin paljon kuin hiukankin haluat :)

Sari T. (Ei varmistettu)

Ruokaohjeita lisää, niitä on mukava lukea! Kiinnostaa myös miten muuten kuin ruokavaliolla pidät fyysisestä hyvinvoinnistasi huolta? Millaista liikuntaa, kuinka paljon ulkoilua jne? Entäpä miten kannattaa hengähtää, kuinka saa itsensä stressittömään tilaan kiireen keskellä?

Johanna Elisabeth (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos ihanasta blogista! :) Olen vastaherännyt raaka- ja kasvisruoan ystävä ( tai no aina ollut kasvisruokien ystävä mutta nyt vielä enemmän), ja toivoisinkin lisää juuri näitä ruokaohjeita! Joku jo aiemmin ehdottikin tässä ketjussa että tulisi vaikka joka viikko jokin helposti toteutettava raakaruokaohje? Kaikki tällaiset ihanat hyvinvointiin ja oikeaan luonnollisuuteen liittyvät jutut ovat upeita! Ja pistähän tänne toki sitten hienoja kuvia matkaltasi. :)

johanna.laurila2@gmail.com

Anna (Ei varmistettu)

Kuulisin mielelläni lisää kotimaisista tuotteista sillä olen itse kiinnostunut lähiruuasta yhtälailla kuin terveellisestä, luonnonmukaisesta ruuasta. Rentouttavaa lomaa!

noora (Ei varmistettu)

Idea ei ole oma, joku joskus aikasemmin kommenttipuolella tätä taisi kyselläkin, mutta täytyy sanoa, että jonkinlaista "ruokapäiväkirjaa" olisi kiva lukea, vaikka vaan parin päivän ajalta. Itsellä loppuu mielikuvitus usein aikalailla kesken, ja vanhaan ruokavalioon sujahtaminen tuntuu helpommalta, joten olisi mukava nähdä millaisia yhdistelmiä/annoksia arjen keskellä syöt. Sen kiireisenkin arjen.

ja toinen juttu mitä pohdin liittyen superfoodeihin. Kuinka paljon niitä uskaltaa oikein vetää sekaisin? tai siis, ootko törmännyt koskaan esim. oireisiin, jotka ois johtunut siitä, että jotain tiettyjä superfoodeja olisi tullut miksattua, annosrajoissa tietenkin, mutta kroppa ei olisikaan tykännyt? Olen lueskellut kaikenmaailman tuoteselosteita, ja pohdin sitä, että pakkohan näissäkin on tulla jonkinlaiset "rajat" vastaan kuten esim. vitamiineissa joissa tietyn päiväannoksen ylittämisestä varotellaan. Miten toimia superfoodien kanssa, jotka sisältävät vähän kaikkea hyödyllistä, jos niit ...

Heidi (Ei varmistettu)

Odotan aina innolla uusia postauksia,koska kaikki tän blogin asiat kiinnostaa mua ihan hirveesti! Erityisesti nuo kehon puhdistus-jutut,liikunta ja foodit on sydäntä lähellä,koska itellänikin detox-ruokavalio käynnistynyt ja mikä parasta kun lukea muiden kokemuksia kans! Tää saa hymyn huulille aina,JA NE RESEPTIT on parhautta! Rentouttavaa ja ihanaa matkaa !

Saara (Ei varmistettu)

Toivoisin juttua siitä, miten voisi lisätä superfoodia ns. arkiseen ruokavalioon, muuttamatta koko ruokavaliota kerralla. Opiskelijabudjetilla pelkkien lucuma-jauheiden ja goji-marjojen napsiminen ei onnistu, mutta olisi kiva kuulla mitä "pientä" kannattaisi omaan (terveelliseen) ruokavalioon lisätä. Ja hyvät reseptit ovat aina tervetulleita! (saara.nevala@gmail.com)

anni (Ei varmistettu)

Stressin poistamisesta (lue: rentoutumisesta käytännössä, mielellään ohjeet pitkän oppimäärän mukaan) lukisin enemmän kuin mielelläni. Kaikki ruokaan liittyvä on myös aina tervetullutta :)

minerva (Ei varmistettu)

Vinkkejä edulliseen hyvinvointiin kaipaisin.

El luna (Ei varmistettu)

Olisi mielenkiintoista kuulla eri ruokien ja ravintoaineiden vaikutuksista hormonitoimintaan. Lisäksi kiinnostaisi katsaus ruokapäiväkirjaasi :)

ninni (Ei varmistettu)

mitään erityistä uutta en oikeastaan toivo, vaan pikemminkin että jatka samalla linjalla! tämä on aivan ihana blogi, ja saa aina hyvälle mielelle ja herättää ajattelemaan. kiitos siitä :)

Katriina (Ei varmistettu)

Täydellinen juuri tällaisenaan. :)

Venla (Ei varmistettu)

Rakkaus, flow ja suklaa tietty <3 Aihealueena kauneus ja kosmetiikka, kehonhuolto ja liikunta, arki. vemppuliisa(at)netti.fi

Saija (Ei varmistettu)

Ihana arvonta. :) Kaikilta on tullut niin kivoja toiveita, että mietin mitä vielä keksisin. Mutta löytyiskö sulta vaikka vinkkejä hyvään kirjallisuuteen jotka liittyvät sun blogin aiheisiin? Mun toive ois kuulla niistä, jos sulla ois jotain suosituksia, sillä uutta luettavaa on aina ihana löytää. Nauti matkastasi ja auringosta! :)
Terveisin Saija http://cosyhomebysarona.blogspot.com/

hannis (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaisi kuulla enemmän elämänasenteestasi, tasapainoon pyrkimisestä, meditaatiosta ja kaikesta mielenrauhaan liittyvästä. Sekä yleisesti että tietyissä asioissa, kuten opiskelussa tai painonhallinnassa. Ihan vain jotain omia mietteitäsi tällaisista psyykkisen puolen jutuista. Ja niin kuin joku sanoikin, myös siitä miten suhtautua epätoivon hetkiin tai ylipäänsä negatiivisiin asioihin.

hannelotta at gmail.com

Sanna (Ei varmistettu)

Jooga, meditaatio ja raakaruoka-aiheet (erityisesti herkkureseptit) kiinnostavat aina.

sannaboo at yahoo.com

Aino (Ei varmistettu)

Blogi on erittäin onnistunut ja mielenkiintoinen, jatka samaan malliin! Kiinnostavimpia ovat henkiseen kasvuun liittyvät postaukset ja ravintovinkit. Resepteistä olen kokeillut niitä yksinkertaisimpia aineksiltaan, ja niitä toivoisinkin lisää jatkossa (tarkoitan ilman lucuma-jauheita yms) ja mahtavaa on ja olis jatkossa aina hiukan vinkkejä miten aineksia voi korvata toisillaan ja mitkä ovat ns. extraa. Kiinostava postaus olisi myös joku lyhyt oppimäärä näihin leviin, lucuma- /maca-jauheisiin yms superfoodeihin. Myös reseptejä tee-se-itse ihon hoitoon, esim tuorenaamio kasvoille kiinnostaisi. Ja postaile jatkossakin linkkejä biiseihin, muihin blogiehin yms kiinnostaviin sivuistoihin. Kiitos, tack. merci & danke schön! Ihanaa lomaa! (aino@ladytrainer.fi)

Kaisa (Ei varmistettu)

Kiitos todella mielenkiintoisesta blogista :) Olen viimeaikoina törmännyt melko useinkin juttuihin veriryhmien mukaan syömisestä. En tiedä onko sinulla tai jollakin tuttavallasi pidemmältä ajalta kokemusta kyseisestä touhusta. Itse olen jonkin verran tutustunut aiheeseen nyt vasta tämän vuoden puolella, eli en siis vielä kauaa :) Tiukkaa ruokavaliota en kuitenkaan ole noudattanut. Aihe on minusta mielenkiintoinen, ja uskon sen nousevan suuremmin mediassa esiin vielä tulevaisuudessa. Aasiassa veriryhmien mukaan on kai eletty jo kauan :) Ihanan rentouttavaa lomaa!

Taru (Ei varmistettu)

Olisi todella ihanaa saada kooste yrteistä/ rohdoista joilla voi JOS kipeäksi tulee, parantaa itsensä nopeasti ja vaivattomasti. Kuka kemikaaleja tahtoo jos niistä muutenkin eroon haluaa :) Kiitos ihanasta blogista on kyllä saanut ihanaa ïnfoo¨. (Taru_kopra@luukku.com)

Sally (Ei varmistettu)

Hei! Vaikka aurinko alkaakin jo ihanasti lämmittää ja säteet tuovat virkeyttä mieleen ja kehoon niin silti kevätväsymys jostain syystä valtaa mielen. Kaipaisin joitain pikavinkkejä väsymyksen selättämiseen ja mielen kohottamiseen. Vaikka toki kaikki täällä blogissa sitä jo tekeekin :)

Hanski (Ei varmistettu)

Muovituotteiden haitallisuudesta, terveellisten elintarvikkeiden konkreettisista (itsehavaituista) vaikutuksista ym.

Hanna (Ei varmistettu)

Esim. itse tehtävä vyöhyketerapia (en tiedä suositellaanko tätä, mutta minä olen ainakin jalkapohjiani hieronut), venyttelyt sun muut erilaisiin kolotuksiin auttavat kikat.

Kiitos tähänastisesta!

Anniina (Ei varmistettu)

Blogisi on ihana jo nyt, mutta aina erilaista juttua raakaravinnosta on kiinnostavaa. Edelle mainittiin jo reseptejä, mutta ethän tietenkään ole mikään kokki tai reseptikone. :) Ehkä omia kokemuksiasi ja jotain neuvoja päivittäiseen elämään raakaravinnon kanssa (kirjoista en sellaista ole löytänyt).

Sarita (Ei varmistettu)

Miuta kiinnostaisi erityisesti atooppiseen ja kuivaan ihoon liittyvät asiat, niin kosmetiikasta ja meikeistä, ravintoon. Pilates, tanssi ja peloista irti pääseminen. Mielenrauha, oman itsensä löytäminen, tunnistaminen/tunnustaminen ja sen hyödyt elämässä ja voiko myös siihen vaikuttaa ravinnolla.

sirry (Ei varmistettu)

Haluaisin kuulla kosmetiikasta ja miten se vaikuttaa hyvinvointiisi ja mitä tuotteita käytät. Lisäksi myöskin urheilusta olisi kiva lukea, ja siitä miten ruokavaliosta saa tarpeeksi proteiinia (terveellisesti) jos liikkuu aktiivisesti.

Kettu (Ei varmistettu)

Simppelit, maistuvat ja terveelliset reseptit kiinnostaisivat kovasti. Lisäksi terveellisemmät vaihtoehdot tavanomaisiin verrattuna niin ravinnon kuin elämän leppoistamisen puitteissa!

Siri (Ei varmistettu)

Ensinnäkin kiitos paljon kauniista ajatuksistasi!
Olisi mielenkiintoista kuulla luonnonmukaisista ehkäisymenetelmistä... e-pillereillä ei viitsi enää kehoaan sekoittaa!

Hickersby (Ei varmistettu)

Kiitos kaunis tästä ihastuttavasta blogista. Osallistun mielenkiinnon vuoksi arvontaan ja haluaisin esittää juttutoiveen, miten parhaiten ihminen voi rentoutua esim. meditoinnin tai jonkin liikuntalajin ansiosta? Kuinka rentoutumista voi harjoittaa kotioloissa/työpaikalla?

Sanna (Ei varmistettu)

Toivoisin juttua kosmetiikan kemikaalien haitoista ja vinkkejä siitä millaista kosmetiikkaa kannattaisi käyttää.

Pages

Kommentoi