Liila lounas

Kiitos hyvää

Kookoskukkakaalikeitto

Violettia kukkakaalta
Valkolihaista bataattia
Kookosmaitoa
Currya

Valkosipulia
Sipulia
Mustapippuria
Suolaa
Oliiviöljyä

Kuullota sipulit nopeasti pannulla. Paloittele kukkakaali ja bataatti ja höyrytä niitä pieni hetki, kunnes ne hivenen pehmenevät. Heitä kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi soseeksi. Lisää kookosmaitoa, kunnes keitto on sopivan paksuista. Mausta.

 

Jos keitto meni jääkaappikylmästä kookosmaidosta liian kylmäksi, lisää sekaan hieman kiehautettua kuumaa vettä tai lämmitä keitto nopeasti kattilassa, mutta ei liian kuumaksi, etteivät kallisarvoiset ravinteet karkaa. Ja niitähän piisaa värikkäissä ruuissa, kuten tässä violetissa kukkakaalissa, josta löytyy muuten samaa antioksidanttia kuin muun muassa punaviinistä. Itse nautin keittoni luomuruisleivän, avokadon ja kotimaisen vuohenjuuston kera - slurps, suosittelen.

♥ Virpi

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

Hei Virpi ja ihanaista syyskuuta! Ikkunastani näkyi äsken aivan upea sateenkaari, ja kävin kuvaamassa sen parvekkeella. Sitten surffailin tänne blogiisi, ja löysin aivan ihanaisen postauksen - ja värikäs sekin. ;) Juuri hetkeä aiemmin sain yhden ison asian eteenpäin elämässäni, ja ensi viikolla toivottavasti käännän peräti kokonaan uuden sivun elämässäni. Kiitos sinulle, olet ollut mukana tsemppaamassa arjen koukeroissa. <3 ja ihanaisen myrskyisiä päiviä ;)

http://ohmyblogheart.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Jee, syksy ja keittoaika on täällä! Pitää tehdä tätä joku päivä, näyttää niin ihanalta...

http://ohmyblogheart.blogspot.com/ (Ei varmistettu)

Jee, syksy ja keittoaika on täällä! Pitää tehdä tätä joku päivä, näyttää niin ihanalta...

Maiju (Ei varmistettu)

Kiitos ruokainspiraatiosta - tätä on pakko kokeilla ensi viikolla lounaaksi!

Virpi (Ei varmistettu)

Pirjo, vautsi, onnea uusiin koitoksiisi! ja todella mahtava kuulla että olen voinut olla voimauttamassa muutosten keskellä! kai tällä blogauksella voi sitten ihan oikeastikin vaikuttaa maailmaan jollain tasolla. :)

Kommentoi