Lomaterveiset

Kiitos hyvää

Olen tässä kahden viikon ajan ajatellut, että pitäisi sinne blogiin kirjoittaa, että olen huitelemassa kesälaitumilla, enkä siksi ole päivittänyt kuulumisia. Mutta sitten onkin pitänyt pörheltää milloin mansikoita poimimaan, merelle veneilemään, mökkeilemään, järvelle soutelemaan, päiväunille, pellolle keräämään kukkia tai paistamaan muurinpohjalettuja, ja niin on virtuaalimaailma taas pyyhkiytynyt autuaasti pois mielestä. Ajattelin jatkaa koko heinäkuun sillä linjalla, että teen joka hetki vain niitä asioita, mitkä juuri sillä sekunnilla tuottavat itselleni eniten nautintoa ja rohkenen epäillä, että näinä kesäpäivinä tietokone ja nettimaailma eivät tule yltämään tässä priorisoinnissa aivan sinne kärkipäähän. Rauhallinen ilmapiiri jatkunee näillä nettilakeuksilla siis vielä tovin. Vaikka tämä pieni blogibloginen on yksi lempipaikoistani, niin olen silti huomannut että tauko tästäkin tekee mannaa. Menenpä siis pidemmittä puheitta äkkiä hus pois ja takaisin elelemään kuin ellun kanat pellossa. Laiskanpulskeita poutapäiviä myös teille. Nähdään taas kun nokka näkyy!

♥ Virpi

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

Ihana päivitys. Ihania heinäkuisia päiviä ja hetkiä sinulle, minäkin nautin omistani! <3 ihanuutta!

S (Ei varmistettu)

Ihanan näköstä. Suurin piirtein samalla kavalla menee meikänki loma. Piti tulla oikeen kehumaan, kun oon tässä kesän alussa löytänyt tämän sun blogin. Oon nyt lukenu alusta loppuun ja tykkään tosi paljon. Oon ottanu omaan ruokavalioon paljon vinkkejä sulta! Mun iho ongelma on varmaan samaa luokkaa, mitä sulla on ollu ja käyny läpi ton aknelääke-helvetin ja sortunut pari kertaa mm. tertasykliineihin.. Nyt taas resepti taskussa, mutta oon päättäny hoitaa tämän muulla keinolla! Kiitos innoituksesta!

Daniela (Ei varmistettu)

Aivan ihana blogi sinulla! Lisäsin heti kirjanmerkkeihin. Itse olen ekoherännäinen (joskus ollut mielettömiä superfood kausia kylläkin) ja samaistun todella juttuihisi, joten blogia on mukava seurata! Luin aarrekartta-juttusi, ja ostin sen pohjalta tänään Unelmatyöskentely-kirjan (Toukonen). Oma aarrekartta lähtee kohta käyntiin. Hyvää ja kaunista kesää!

Alisa (Ei varmistettu)

Moikka! Ihana kirjoitus ja etenkin kuvat! :) Tuli mieleen kysyä, että miten etäopinnot siellä Institute of integrative health'issa ovat lähteneet käyntiin? Oletko tykännyt ja suositteletko opintoja etänä? :) KIITOS vielä mahtavasta blogistasi, ja ihania lomapäiviä sinne!

anya (Ei varmistettu)

Hei! Ihania kesäpäiviä olet viettänyt, ainakin kuvien perusteella! :) Haluaisin kysyä sinulta erästä asiaa. Törmäsin tuossa jokin aika sitten http://www.30bananasaday.com/ -sivustoon, ja sen foorumin keskustelujen inspiroimana aloitin tämän 80/10/10 -ruokavalion. Ongelmana on pitkään (5 vuotta) kestänyt, ajoittain todella paha akne. Hävettää myöntää, etten tuota Douglas Grahamin kirjaa, johon ruokavalio perustuu, ole kuitenkaan lukenut. Oletko itse kuullut teoksesta tai jopa lukenut sen? Mitä mieltä olet tällaisesta hiilihydraatti-dieetistä ylipäätään? Olen nyt syönyt melkein 100 % raakaa tuolla 80/10/10 tyylillä n. kolme kuukautta, käyttäen hedelmiä pääasiallisena ravintona. Vaikutukset ihossa olivat ensin karmeat, mutta sitten se alkoikin pikkuhiljaa mennä parempaan suuntaan. Myös vatsan olo on parantunut enkä ole kärsinyt lihasten menetyksestä, olen syönyt n. 2500-3500 kcal päivässä. Ongelmana vaan nyt on se, että olen alkanut himoitsemaan hieman eläintuotteita (olen siis ollut

anya (Ei varmistettu)

...100 % vegaani (ruokavaliolta) koko tämän ajan). Ensin en miettinyt enempää esim. lihan ja maitotuotteiden ekologisuutta, mutta nyt kun olen alkanut harkitsemaan jonkinlaista eläintuotteiden lisäämistä ruokavaliooni, on nämä ympäristöasiat/eläinten kärsiminen yms. ollut mielessäni paljon. Päätös aloittaa eläinkunnan tuotteiden syönti uudestaan ei olisi niin vaikea, jos en tuntisi niin suurta syyllisyyttä ympäristön puolesta. Ja sitten minulla on vielä tämä akne, joka on kyllä mennyt paremmaksi, mutta jota ei silti voi kutsua parantuneeksi (joka saattaa johtua siitä että olen nyt syönyt enemmän kypsennettyä ruokaa kuten riisiä ja perunaa hedelmien puutteessa saadakseni hiilihydraatit kasaan). Tuntuu vain nyt siltä, ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa kuin tämä 80/10/10 ja veganismi, ikään kuin olisin tämän dieetin vankina. Jos lopetan, pelkään että ihoni menee todella huonoksi ja kaikenlisäksi saan syyllisyydentunteet vaivakseni. En tiedä mitä tekisin, osaatko neuvoa? Toivon

anya (Ei varmistettu)

että olisin ainakin aloittanut samantapaisella luomuruokavaliolla kuin sinä ja katsonut onko sillä vaikutusta ennen ryntäämistä noin rajoittavaan vegaani/hiilari/hedelmä -dieettiin, varsinkaan näin nuorena (17-v.).

Anteeksi todella pitkät ja sekavat kommentit, toivottavasti ymmärrät niistä jotakin. Halusin vain saada jonkun todella ruokavalioihin perehtyneet henkilön mielipiteen tilanteestani. Sinulla on pirteä blogi ja toivoisin saavani hieman tuota positiivisuuttasi itsellenikin! Hyvää kesää :)

minä (Ei varmistettu)

hei:) siis onko sulla ollu akne ja oot päässy siitä eroon? voisiks kertoa lisää siitä että miten?:)

nellen (Ei varmistettu)

Heips!

Onko tietoa, että miksei näitä trendin blogeja saa lisättyä bloggerin lukulistalle? Blogger on nyt ollut suorastaan raivostuttavan yrmeä näiden muiden julkaisijoiden blogien kanssa :( Mietin että onkohan Trendillä mitään tehtävissä asialle? :)

Cannon (Ei varmistettu)

This piece was a lifejacket that saved me from dwronnig.

fwixzupu (Ei varmistettu)

bmFA5f snciivkrjusr

rhlplcocvvk (Ei varmistettu)

Vpy8K0 ygtpsdqerfqa

Kommentoi