Luukku 15: Vapaus

Kiitos hyvää

Kuka sanoi, ettei smoothie ole joluista? Kaikki on jouluista, kun siitä vain tekee punaista tai hiettää sekaan talvenraikkaita karpaloita! Pirteä smoothie voi olla todella virkistävä uusi tulokas joulupöydässä, aamiaisella tai välipalana. Smoothie keventää myös mukavasti raskaanpuoleista jouluruokailua.

Talvismoothie

Kourallinen karpaloita

Kourallinen manteleita

1 päärynä

1 banaani

1 tl hunajaa

1 tl manteliuutetta

vettä

♥ Virpi

pst, osallistu joulukalenterikilpailuun täällä!

Kommentit

Kiitollinen (Ei varmistettu)

Lähetän molemmille saman kommentin, koska ansaitsette molemmat saman ylistyksen mielestäni! Eli, Virpi ja Sara, olette aivan mahottoman kauniita ihmisiä. Ihmettelen usein, miten ihania tekstejä ja oivalluksia voittekaan saada aikaan, kunnes hoksaan, että tekstinne ovat yhtä kuin te. Kauniita, kepeitä, syvällisiä, oivaltavia ja täynnä raukkautta! Olette aivan ihania naisia molemmat, kiitos näistä kauniista ajatuksista!

Kiitollinen (Ei varmistettu)

Ja pieni lisäys vielä: Eli ei taida olla sattumaa, että kaksi noin kaunis ajatuksista ihmistä on päätynyt samaan lehteen töihin, jos nyt mihinkään vetovoimiin ja energioiden puoleensa vetävyyteen on uskomista. Alan epäillä, että sielä Trendissä on mahdottoman kaunista porukkaa töissä! :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Voi, olipas tämä todella kauniisti ajateltu ja kirjoitettu kommentti. Ihan tulvahti lämpö rinnuksiin tätä lukiessa. Kiitos. Ja kommentti kertonee kenties eniten kirjoittajasta itsestään. :) Ihanaa että olet lukijani. Lempeää joulua!  

Tiu (Ei varmistettu) http://hiwyhi.wordpress.com

Ensimmäinen jouluni ulkomailla on loistava mahdollisuus nähdä, mitkä asiat oikeasti tuovat joulun minulle.
Ensinnäkin, tunnelma ja ilmapiiri mikä muodostuu monista asioista. Kynttilöitä on turha auringonpaisteessa poltella, mutta valo ja lumettomuus ei pilaa joulua. Tuoksut ovat tärkeitä. Kaneli, kardemumma, joulukuusi. Piparit ja mandariinit. Seura on myös oleellista! Ilman perhettä, tai muuta tärkeiden ihmisten kanssa yhteisoloa, ei joulu tunnu joululta.

Yleensä joulu keskittyy vain olemiseen ja syömiseen, ja täällä pallon toisella puolella syömingit ovat kovin erilaisia mitä kotona. Ehkä selviän korvaavilla ruuilla mihin olen tottunut.

Jouluvalaistukset kaupungeissa, sekä multikansalliset joululaulut tekevät osaltaan joulufiiliksen. Jos kaikki krääsä sun muu vain ohitettaisiin, jäisi jouluni aika alastomaksi, sillä itselläni ei ole mitään koristeita tai vastaavia. Lohduttavaa tietää, että muut sentään viettävät joulua tänäkin vuonna, vaikkei se minulle tulisikaan!

Kommentoi