Luukku 17: Voima

Kiitos hyvää

Mikäli haluat saada jonkun perheenjäsenesi, tai sitten itsesi, syömään enemmän hedelmiä, käytä hyväksesi naamioinnin jaloa taitoa. Popsiessaan suklaakuorrutettua jouluomenaa ei ihan heti tajua syövänsä terveysruokaa. Omena päivässä -sääntöä on naurettavan helppo noudattaa kun tarjolla on näitä kookoslumeen kietoutuneita välipaloja.  

Kuorrutetut omenat (gluteeniton, sokeriton, maidoton)

2 pientä omenaa

Kuorrute:

5 taatelia

1 rkl kookosöljyä

1 rkl haluamaasi pähkinä- tai mantelivoita

1 tl hunajaa

1 rkl vettä

Pinnalle:

1 rkl raakakaakaomassaa

1 dl murskattuja manteleita ja valitsemiasi pähkinöitä

2 rkl kookoshiutaleita

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi. Lisää tarvittaessa hieman lisää vettä. Poista omenoista kannat veitsellä. Sivele tekemäsi tahna tasaisesti omenoiden pinnalle veitsellä tai lusikalla. Murskaa pähkinät, mantelit ja kaakaomassa tasaiseksi muruseokseksi. Pyörittele kuorruttamiasi omenoita muruseoksessa. Ripottele päälle vielä kookoshiutaleita ja sujauta kantojen paikalle tikkaritikut. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

♥ Virpi

pst, osallistu joulukalenterikilpailuun täällä!

Kommentit

Sari (Ei varmistettu)

Onpa kyllä megaherkullisen näköset omput! Pitää tässä viikon aikana miettiä joulumenu ja samalla voisin käydä sun joulukalenterireseptit uudemman kerran läpi! Jouluvalmisteluiksi tänä vuonna riittänee herkkujen väsääminen ja rentoutuminen! Ehkä mies vois siivota..? :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Todellakin. Herkkuja ja relaamista, siinä joulun ydin. Ja miehelle imuri ja luutu käteen, voit antaa sille "palkkioksi" sitten näitä kokkaamiasi herkkuja. :D

Kommentoi