Luvassa läpeensä hyvää

Kiitos hyvää

”Kun elämässämme sattuu muutoksia, asetumme varsin usein vastustamaan niitä. Tämä johtuu siitä, että suuren muutoksen edessä ihmiset ovat yleensä peloissaan ja ounastelevat jotain pahaa tapahtuvaksi. On kuitenkin tärkeää muistaa, että kun elämässämme tapahtuu suuria muutoksia, ne ovat enne jostain paremmasta. Universumissa ei ole tyhjiä tiloja. Kun jokin siirtyy pois, tilalle tulee aina jotain muuta, joka täyttää tyhjiön. Kun kohtaat muutoksen, rentoudu, usko lujasti ja ole vakuuttunut siitä, että muutos on LÄPEENSÄ HYVÄ.

Olet saamassa tilalle jotain paljon mahtavampaa.”

-Rhonda Byrne, The Secret

♥ Virpi Kesä Kirsi K.K.A.

Kommentit

tiina (Ei varmistettu)

Suvi (Ei varmistettu)

Hei, kiitos hienosta blogista, mielenkiintoisia juttuja. Oli vaan pakko kommentoida tätä. Onhan se ihan hyvä muistuttaa ihmisiä siitä, että muutoksesta voi tulla jotain hyvääkin jne. mutta jotenkin tuntuu että tällaisten juttujen kanssa lähtee ns. mopo käsistä ja menee sellaiseksi tyhjänpäiväiseksi jenkkityyliseksi "yes we can"-meiningiksi, josta ei oo oikeasti mitään hyötyä. En todellakaan usko, että muutokset ovat aina suunta parempaan. Tai voi olla, mutta ei siis aina. Tuntuu, että näistä "kaikki menee tosi hyvin"-puheista seuraa pahimmillaan vain itselleen ja muille valehtelua. Ehkä olen vähän niuho, mutta mielestäni on aika idioottimaista ajatella joka muutoksesta, että jes, nyt tulee taas jotain hyvää. Esim. taloudellinen ja poliittinen tilanne Suomessa ja Euroopassa ei todellakaan ole menossa hyvään suuntaan.

Virpi (Ei varmistettu)

Kiitos kommentista! Tässä taitaa olla meillä käsissä asia, joka jakaa ihmiset kahtia. Tai tuntuu että ihmisillä on ajattelutavoissaan perustavaa laatua olevia eroja muutokseen suhtautumisessa. Itse kuulun vahvasti muutosmyönteisiin ihmisiin. En ole kohta 31-vuotisen elämäni aikana joutunut kertaakaan todistamaan tilannetta, jossa todella negatiiviseltakin tuntuva muutos olisi oikeasti johtanut johonkin huonoon. Uskon vilpittömästi että esim mainitsemasi Euroopan ja Suomen poliittinen tilanne on yksinkertaisesti tarpeen, jotta jotain uutta ja parempaa voi syntyä. Joskus vanhojen rakenteiden on tuhouduttava jopa tyystin, jotta kasvualusta jollekin kauniille voi syntyä. Vahvasti muutosmyönteinen ajattelutapa ei ole kuitenkaan sama asia kuin itsepetos. Asiantilat tulee tunnustaa rehellisesti, hyväksyä ja jatkaa eteenpäin luottavaisin ja PELOTTOMIN mielin. Ja mitä tulee ”jenkkityyliseen” hengen nostatukseen, niin mielestäni se on enemmän kuin tervetullutta tänne meidänkin lakeuksille.:)

Maria (Ei varmistettu)

Kiitos tästä kirjoituksesta! Elämässäni on tapahtumassa useampi muutos samanaikaisesti, niin tämä on hyvä muistutus siitä, että kaikki asiat järjestyvät kyllä. Iloisin ja luottavaisin mielin kohti muutoksia!

ö

Maria (Ei varmistettu)

Tuo ö lipsahti tuonne loppuun vahingossa. :D

Kommentoi