Mielialamusiikkia

Kiitos hyvää

Tielleni tupsahti viikonloppuna kiva nettisivu, Stereomood, josta voi kätevästi valikoida mielialaan ja tunnelmaan sopivaa musiikkia erilaisten soittolistojen avulla. Kyseessä on ilmeisesti jo parisen vuotta vanha systeemi, mutta jostain syystä olen onnistunut pitämään itseni siltä pimennossa. Mikäli teistä lukijoista löytyy muita umpimetsäläisiä, joille sivusto on uusi tuttavuus, niin käykäähän kurkkaamassa ja kuuntelemassa.

Musiikkia voi hakea hakusanojen tai valmiiksi tarjottujen fiilissanojen mukaan, kuten Dinner with friends, Sunday morning, Just woke up, Afrodesiac tai Cooking time. Itse olen käyttänyt toistaiseksi pääasiassa Calm- ja Relax-soittolistoja. Viime aikoina korvia kun ovat hyväilleet kaikki lempeät, kevyet ja rentouttavat soinnut, jotka laittavat kropan solut kehräilemään rauhaisassa harmoniassa. Ehkä niille rokin rynkytyksille ja punkin paukutuksille tulee taas aikansa, mutta nyt himmaillaan hempeimmissä sfääreissä.

Mitkä ovat teidän hyvän mielen musiikkisuosikkejanne? Bändi- ja biisisuosituksia otetaan mieluusti vastaan!

Nyt napsautan päälle soittolistan nimeltä Spring cleaning ja alan tanssittamaan villakoiria imurin suihin.

♥ Virpi

(kuvat:lolitas.se)

Kommentit

Sara (Ei varmistettu)

Kiitos vinkista! Talla mennaan myos hyvin rauhallisella linjalla talla hetkella. Oma taman hetkinen ehdoton suosikkini on Snatam Kaur.

Jenni (Ei varmistettu)

oi, ihana sivusto,kiitos vinkistä! kannattaa tutustua angus & julia stones:iin,jos et ole vielä kuullut heitä.

_Vakoilija_ (Ei varmistettu)

Jenny Lewis!

Virpi Mikkonen

kiitos vinkeistä! Jenny Lewis on entuudestaan tuttu, ja Snatam Kauria oon kuullut joskus joogassa. Angus & Julia Stones ei soita äkkiseltään kelloja, täytyy käydä kuuntelemassa.

Tibbie (Ei varmistettu)

YMMD with that aswner! TX

Xadrian (Ei varmistettu)

Fell out of bed feeling down. This has britghneed my day!

Kommentoi