Pieni joululahjaidea

Kiitos hyvää

 

 

♥ Virpi

(kuvat:unknown)

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

Ihana ajatus, joka voi olla osana jokaista päiväämme ja eri tavoin. Määritelkäämme onnea uudelleen joka päivä. Ihania jouluisia hetkiä sinulle Virpi, olet ihana! (aloitin jo, hih). <3

saana (Ei varmistettu)

you are breathtaking.

maija (Ei varmistettu)

Hei Virpi, vaikutat mahtavalta ihmiseltä! Näytät ihanalla tavalla että on mahdollista elää sekä terveellisesti että rennosti - ja että hyvinvointia ei voi olla ilman rentoutta. Luulin pitkään että olen terveellinen ja voin tosi hyvin mutta ns hyvinvointi oli sittenkin syömishäiriö. Eilen laitoin sitä sinun mustapapukakkua ja nautin täysin siemauksin. Luulin etten pystyisi nauttia herkuista suunnilleen enään koskaan, mutta muun muassa sinun blogin avulla opin joka päivä olemaan vähän parempi iteäni kohtaan :) kiitos siitä.

Anja (Ei varmistettu)

Sinulla on aina niin kauniita ajatuksia, oppisimpa mäkin...

mama (Ei varmistettu)

tämä blogi hengittää ja on hyvässä hapessa!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei kiitti ihanista kommenteista! Näistä tuli tosi hyvä mieli. :) maijalle sanoisin, että toi on varmasti kyllä tosi yleistä, että luullaan että ollaan hyvinvoinnin ytimessä kun oikeasti onkin kyse syömishäiriöstä ja ortoreksiasta. Niiden raja saattaa olla joskus petollisen häilyvä. Mutta onpa ihanaa olet nyt rentoutumassa sillä saralla. :)

Yance (Ei varmistettu)

The voice of rtaioanltiy! Good to hear from you.

Kommentoi