Rakkausvälipala

Tulevana maanantaina on ystävänpäivä, ja sitä ennakoiden ajattelin jakaa rakkaudellisen kaksoisreseptini kanssanne. Romanttista ilmastoa henkivät ruusuiset mansikkamantelimaito ja -keksit syntyvät molemmat samoista aineksista ja sopivat täydellisesti yhteen. Muista reseptissä ehdottomasti ruusuvesi ja vanilja, jotka antavat omintakeisen suloisen maun maidolle ja kekseille! (pst. ruusu toimii naisilla afrodisiakkina ja aito vaniljan tuoksu herättää miehessä suojelu- ja hoivavietin.)

 

Rakkausvälipala
-puolitoista desiä liotettuja manteleita.
-kolme liotettua taatelia
kolme aprikoosin sydäntä
-neljä desiä mansikoita
-puoli teelusikallista aitovaniljajauhetta
-vajaa ruokalusikallinen orgaanista ruusuvettä (ostin omani ruohonjuuresta)
-reilu pari isoa lasillista vettä

Sekoita kaikki raaka-aineet tehosekoittimella. Aseta harsokankainen pussi ison kulhon päälle ja kaada tekemäsi seos/smoothie pussiin. Puristele ja rutistele pussia niin kauan, kunnes olet saanut niin paljon nestettä tiristettyä kulhoon kuin käsivoimin mahdollista.

Kaada kulhoon kertynyt mansikkamaito laseihin ja laita jääkaappiin odottamaan.

Kumoa pussin sisällä oleva massa (näyttää vaaleanpunaiselta muovailuvahalta) tehosekoittimeen ja lisää sekaan ruokalusikallinen kookoshiutaleita, ruokalusikallinen hunajaa ja yksi taateli. Sekoita. Kumoa massa lautaselle ja muotoile siitä noin sentin paksuinen levy. Leikkaa irti sydämenmallisia palasia, piparkakkumuotilla tai luovasti veitsellä. Voit myös pyöritellä taikinasta pieniä palloja, jolloin ne sopivat heti popsittaviksi. Mutta mikäli haluat keksimäisemmän koostumuksen, kuivata sydämiä kuivurissa tai uunissa. Itse lämmitin keksejä uunissa miedolla lämmöllä vajaan tunnin, jotta koostumus jämäköityi ja kekseistä tuli ihanan lämpöisiä.

Sitten vain mansikkamaidot esiin jääkaapista, lämpimät sydänkeksit lautaselle ja ystävänpäivän välipalaa nauttimaan! Lupaan että rakkautta sinkoilee ilmassa kun maistat ja tarjoat näitä.
♥ Virpi

Hyvinvointi Hyvä olo
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.