Suklaatoffeeseen dipatut päärynät

Tässäpä pieni herkkuvinkki, liittyen edelliseen hunajahekumointiini. Testasin nimittäin hunajapostaukseen eilen saamieni kommenttien innoittamana superia ”suklaatoffeeta”, jonka resepti menee jotakuinkin näin:

2 rkl juoksevaa luomuhunajaa (lisäsin myös hieman paksua Manukaa)

1/2 tl macaa

2 rkl tocoa eli tocotrienolsia eli rice brania eli riisinlesejauhetta (rakkaalla lapsella on monta nimeä)

1 tl carobia

ripaus aitovaniljajauhetta

Seoksesta tulee todella makeaa herkkua, joten tasapainon vuoksi dippailin siihen raikkaita omenapäärynän aka japaninpäärynän paloja. Nam! Loistava pieni iltaherkku.

♥ Virpi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *