Sydämelle

Kiitos hyvää

Jotain tummaa vaaleisiin iltoihin. Jotain viileää kesän kunniaksi. Jotain lämmittävää sisimpään. Jotain syntistä hyvään elämään.

Yksi sydämelle. Toinen terveydelle. Kolmas vielä kiellon päälle.

Punaviinimehujää

1 dl Punaviiniä (esim. Pinot Noir)

2 Luumua

1 dl Mustaherukoita

1 tl Hunajaa

Sekoita kaikki ainekset blenderissä. Voit soseuttaa ainekset tasaiseksi tai jättää seoksen hieman rouheaksi. Kaada / lusikoi seos mehujäämuotteihin ja pakasta. Nauti elämästä.

♥ Virpi

Kommentit

P (Ei varmistettu)

Kuulostaapa ihanalta. Itse en punaviinistä pelkälleen välitä (jotain huoneenlämpöisessä juomassa ei vaan nappaa), mutta rakastan kaikennäköisiä punaviini...seoksia (sangria, viinismoothie, punaviinipasta, jne.). Menee ehdottomasti kokeiluun.
Mutta nyt asian viereen: kuinka usein voisit hyvällä omallatunnolla suositella muuten terveellisesti syövän ihmisen nauttivan vilja-, juusto- ja sokerihöttöä ilman, että oikeasti tekee sen kummempaa vahinkoa kropalle? Tarkoitan siis laadukkaista, mutta ei-niin-terveellisistä raaka-aineista tehtyä ruokaa.
Kiitos mahtavasta blogista ja hauskaa kesän alkua!

PiaM (Ei varmistettu)

Ihana resepti! Mitä ajattelet noin yleensäottaen alkoholista? Itse olen viinin ystävä ja pohtinut sen terveys- ja epäterveysvaikutuksia. Tietysti siinä on paljon sokeria, mutta kaiketi jotain hyvääkin :)

Sara's Stripes
Sara's Stripes

Aikasten kutkuttava resepti ja kauniita kuvia, kiitos :)

Cheers!

Kommentoi