Terhakka tuorepuuro

Kiitos hyvää

Marjat ovat ihan mahetsuja raaka-aineita tuorepuuroihin. Aamuihin saa piristävän potkun etenkin puolukkaisesta puurosta, jonka kroppaa ravitsevia ja puhdistavia tehoja voi lisätä siemenillä, kuten seesamin- ja pellavansiemenet. Pellavansiemeniä ei yleisesti suositella raskaana oleville, imettäville ja pienille lapsille, joten näissä tilanteissa voit korvata ne jollain muilla siemenillä, kuten chian siemenillä, jotka muodostavat myös liotessaan aamuihin sopivaa, vatsaa vauhdittavaa limaa.

 

Tuore puolukkapuuro (yhdelle)

3 desiä puolukoita
Vajaa desi manteleita
2 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl pellavansiemeniä
1 banaani (kokeile myös omenaa tai päärynää)

 

Laita pellavansiemenet illalla likoamaan alle puolillaan olevaan pieneen vesilasiin. Halutessasi voit myös laittaa seesaminsiemenet ja mantelit likoamaan omiin kuppeihinsa. Mikäli olet liottanut mantelit ja seesaminsiemenet, huuhtele ne kevyesti ja laita blenderiin. Lisää joukkoon pellavansiemenet ja niiden sekaan muodostunut lima. Sekoita. Lisää puolukat ja banaani ja sekoita uudelleen. Lisää tarvittaessa pieni liraus vettä ja lisämakeutukseksi himppu kotimaista hunajaa. 

♥ Virpi

Kommentit

~~ (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää (:. Miks tää blogi ei muuten näy tossa blogilistassa?

Peippo (Ei varmistettu)

Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta haluaisin vaan esittää toivomuksen, voisitko ehkä joskus kirjoittaa omia ajatuksiasi masennuksesta ja sen hoidosta? Tuntuu, että masennuslääkkeitä syö nykyään joka toinen ja itsellenikin lyötiin tänään resepti SSRI-lääkkeeseen käteen... En millään haluaisi alkaa syömään noita lääkkeitä, jotka aiheuttavat vaikka mitä kurjia sivuvaikutuksia.

Ois aivan mahtavaa, jos voisit vaikka kertoa omia kantojasi masennuksenhoitoon, ja jos osaat suositella jotain kirjallisuutta mistä voisi löytää apua.

Vielä haluun sanoo, et sun blogi on oikeasti antanut paljon voimaa ja hyvää energiaa synkeisiinkin päiviin. Kiitos <3

hippu (Ei varmistettu)

Tämäkään ei liity tähä postaukseen, mutta minua kiinnostaisi tietää onko (luomu)maapähkinävoi ollenkaan terveellistä?

Julia (Ei varmistettu)

Tsemppiä Peippo! En tiedä ajatuksistasi ja tuntemuksistasi, mutta mua auttoi vuosi sitten Tara Brachin kirja Ehdoton hyväksyminen. Voimaa ja lempeyttä sulle :)

Hannah (Ei varmistettu)

Mitä suosittelisit tuorepuuroon mantelin korvaajaksi tällaiselle manteliallergikolle?

German (Ei varmistettu)

Impesrsive brain power at work! Great answer!

bncsptubvm (Ei varmistettu)

GiPVlE twgnkbtmcnih

xcysymtnvde (Ei varmistettu)

dlw7J0 chzsydpgvuct

Kommentoi