Tiistaiterveiset

Kiitos hyvää

 ♥ Virpi

(kuvat:unknown)

Kommentit

Pirkko (Ei varmistettu)

<3 juuri näin.

Pirkko (Ei varmistettu)

<3

Tuulia (Ei varmistettu)

Heipsan Virpi,
Sun blogia on tullut luettua jo pidemmän aikaa mielenkiinnolla ja ilolla ja nyt vihdoinkin päätin ryhtyä kommentoimaan! Tosin siitä syystä että mulla olisi eräs kysymys...:) Ajattelin meinaan jos osaisit auttaa mua eräässä iho-ongelmassa! Mulla on ollut pitkään atooppinen iho, joka oireilee aina silloin tällöin, viime vuosina harvemmin, mutta nyt viime viikkoina sääriin on puhjennut tosi inhottavaa ihottumaa. Olisko mitään luontaista keinoa tällaisen ihottuman hoitoon, ettei tarvitsisi ruveta läträämään kortisonin kanssa?
Ruohonjuuresta kävin hankkimassa aloe vera -geeliä ja kosteutukseen käytän kookosöljyä ja laveran vartalovoiteita. Kiitos tosi tosi paljon jos ehdit mulle vastailemaan!

Virpi (Ei varmistettu)

Tuulia, oletko huomannut että joidenkin ruoka-aineiden käyttö lisäisi ihottumaa? Oletko testannut jättää prosessoituja/pastöroituja maitotuotteita ja gluteiinia pois ruokavaliostasi? Toisilla ne toimivat laukaisijoina. Omega-3 kalaöljyjen käyttö kannattaa ottaa päivittäiseksi tavaksi. Myös chia-siemeniä ja pellavansiemenöljyä kannattaa testata. Myös aurinkokylvyt ihottuma-alueille auttaa toisilla. Yksi mistä olen myös kuullut hyvää atoopisen ihon ulkoisessa hoidossa on otsonoitu oliiviöljy. Tsekkaa: www.otsoniterapia.fi/oljyt.htm.

Tuulia (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä! Oon viime aikoina jättänyt ruokavaliosta pois maitotuotteet ja suurelti osin viljan, tosin aamuisiin raakapuuroihin laitan vaihdellen tattaria ja hirssiä, jotka tosin on gluteenittomia. En tiedä saattaisiko syynä olla jokin puhjennut ruok-aineallergia? Ehkä varmuudeksi voisin mennä pitkästä aikaa allergiatesteihin. Chia-siemenet on ollu tarkoitus ottaa muutenkin käyttöön vaikka pelkään että ne sekoittavat mahani samalla tavalla kuin pellavansiemenet :) Toi oliiviöljy vaikuttaa kuitenkin tosi hyvä, voisin tilata sitä sieltä! Kiitti!

Virpi (Ei varmistettu)

Kommentoi