Tuhkimonaamio

Kiitos hyvää

Kun kaipaat kasvoillesin hymyn lisäksi pientä luonnollista kohotusta, räiskäytäs rikki yksi kananmuna. Tässä koti-spa-viikon tältä erää viimeistelevässä naamiossa pääraaka-aineena on nimittäin kananmunan valkuainen. Valkuainen napakoittaa ihoa ja supistaa ihohuokosia, tosin vain tilapäisesti. Yhdistettynä luonnon omiin ihon kosteuttajiin ja kirkastajiin saat loihdittua kananmunasta kivan tuhkimonaamion.

Kiinteyttävä kananmunanaamio

Munan valkuainen

2 rkl kaurahiutaleita

1 tl valitsemaasi kasviöljyä

Tiraus sitruunan mehua

Riko kananmuna ja erottele valkuainen kulhoon. Lisää kulhoon kaurahiutaleet, haluamasi kasviöljy (esimerkiksi oliivi- tai manteliöljy) ja purista sekaan mehua puolitetusta sitruunasta. Sekoita. Pyörittele seos puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele lämpimällä vedellä, taputtele iho kuivaksi ja viimeistele kosteusvoiteella.

♥ Virpi

(Älä käytä naamiota, jos olet allerginen jollekin sen raaka-aineista. Jos epäilet naamion sopivuutta ihollesi, kokeile sitä ensin pienelle ihoalueelle.)

Kommentit

Kaneli (Ei varmistettu)

Hei! Jäin miettimään, missä kaikki vanhat tekstisi ovat? Onko osa niistä poistettu?

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Moi! Vanhat postaukset katosivat tilapäisesti näkyvistä syksyllä tapahtuneen nettiuudistuksen jälkeen. Ovat kuitenkin palaamassa, eli eivät ole kadonneet lopullisesti.

Noora19 (Ei varmistettu)

Hei, uusi ulkoasu! Nätti! :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hei, kiitti! Piti blogin kaksivuotissynttäreitten kunniaksi vaihtaa vähän vaatetusta. :)

Kaneli (Ei varmistettu)

Hienoa! :) Lähdin etsimään reseptejä ja huomasin, ettei osaa enää löydykään. Kiitos nopeasta vastauksesta ja hirmuisen inspiroivasta blogista!

Kommentoi