Vaikeasti tavoiteltava ihoni ihastui

Pidän itseäni suhteellisen avoimena ja vastaanottavaisena ihmisenä, mutta toisinaan osaan olla melkoinen vastarannan kiiski. Jonnekin selkäytimeeni on kai koodattu Mark Twainin toteamus:

“Aina kun huomaat olevasi enemmistön puolella, on aika pysähtyä miettimään vielä kerran”.

Pidän tiettyä valtavirtakriittisyyttä positiivisena ominaisuutena, mutta toisinaan kyseisestä luonteenpiirteestä saattaa olla haittaakin. Tai ainakin se voi olla hidasteena oikeasti ihan kivojenkin juttujen löytämiselle. Näin meinasi käydä alla olevan hurmaavan tuoteperheen kanssa. 

Suomalaisen ekokosmetiikkasarjan Mia Höytö Cosmeticsin saapuessa viime vuoden lopulla markkinoille tuntuivat putelot kurkistelevan joka toisen suomalaisblogin sivuilla. Ehkä se oli tulosta onnistuneesta blogien kautta tapahtuvasta mainontataktiikasta, ehkä oma reviirini blogien suhteen on rajoittunut vain tietyntyyppisiin blogeihin, joissa tuotteiden näkyvyys oli luontevaa. Tai ehkä purkkeja ei edes todellisuudessa näkynyt niin useassa paikassa, vaan jostain syystä ne vain sattuivat osumaan joka puolella silmiini. Ja juuri siitä syystä päässäni tapahtui jonkinsortin turtuminen ja vältin tarkemman tutustumisen.

Oikeasti yhteentörmäykset olivatkin kenties johdatusta, universumin kauneuslähettiläiden hanakka viestintäkampanja, jonka tarkoitus oli saada minut tutustumaan tuotteisiin lähemmin. Ja kenties nuo kauneuslähettiläät olivat lopulta viestintätoimisto Sugarin fiksut naiset, jotka tarjosivat minulle tuotteita testiin useampaan kertaan. Ensimmäisellä kerralla kieltäydyin kunniasta, sillä minulla oli tuolloin käytössäni kivat kasvotuotteet ja vältän isoa purkkimerta kylppärissä. Toisella kerralla vain unohdin asian, kunnes lopulta vanhat tuotteeni loppuivat ja päätin ottaa Höytöt vihdoin testiin. 

No, tämän pitkän johdatuksen jälkeen voitte varmasti jo arvata kuinka tässä tarinassa kävi. Kyllä, siitä kehkeytyi romanssi. Ihoni ihastui, minä ihastuin ja olemme nyt kaikki eläneet reilun kuukauden päivät kauniissa polyamorisessa suhteessa, minä, Silkki-vartalovoide, Kaunis-kasvoputsari, Valo-silmänympärysvoide ja Ihana- ja Unelma-kasvovoiteet.

Ihana levittyy kasvoilleni aamuisin, täyteläisempi Unelma iltaisin ja kuivina kausina. Kaunis on ollut ehkä suurin yllätäjä ja osoittautunut todella toimivaksi ja iholleni sopivaksi puhdistusgeeliksi, tehokkaaksi, mutta ei kuivattavaksi. Valo pehmittää naururyppyjä just kivasti ja Silkki kosteuttaa kroppaa mukavasti. Koko ryhmä on vallan hurmaava. Ainut mikä jättää toivomisen varaa on Silkin tuoksumaailma, missä ei ole varsinaisesti mitään vikaa, vaan se on täysin harmiton, mutta juuri sen persoonattomuus tai tietty intohimottomuus jättää minut kaipaamaan vartaloni verhoajalta jotain enemmän. Mutta uskon voiteen tuoksun olevan maltillisuudessaan monen mieleen. 

Kaiken kaikkiaan, ihana poppoo, siksipä heistä postasinkin. Suosittelen siis testaamaan. Lupaan, etten tule mustasukkaiseksi.

♥ Virpi

Kommentit

Sini (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Noita on kyllä kieltämättä tullut vastaan eri yhteyksissä, tekisi melkeinpä mieli testata. Olen kyllä jo muutaman vuoden käyttänyt samoja Diorin putsareita, jotka sopivat herkälle iholleni hyvin, joten sen takia kynnys kokeilla uutta on melko korkea. Hyvää kasvorasvaa en sen sijaan ole vielä löytänyt, eli se voisikin olla aika kiva testata ensin. Nuo purkit ovat mielestäni jotenkin ihan älyttömän kauniit :)

Virpi Mikkonen

Itsekin muistan aikoinaan, että löydettyäni kerran herkälle iholleni sopivat tuotteet en juuri uskaltanut lähteä testailemaan. Näidenkin kohdalla vähän jännitti, mutta iho on kyllä suhtautunut tosi hyvin. Nämä kaikki vaikuttavat hellävaraisilta, eivätkä tuoksutkaan ole voimakkaita. Ovat varmaan suunniteltu juuri herkälle suomalaiselle iholle. Ja kyllä, purkit ovat yksinkertaisuudessaan nättejä. Ja ihanan valkoisia, itse en kaipaa sateenkaaren värejä kylpyhuoneeseen. :)

Mia (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

Ovat erittäin hyviä !! Suomessa on ihan huippuja osaajia :) ! Luin jostain että olisi ollut ensimmäinen luonnonkosmetiikkasarja joka olisi saanut Suomessa tuon Eco-sertifikaatin. Se on valitettavasti väärä tieto. Sen on saanut jo vuosia sitten Suomessa oleva ME-tuotesarja Marja Entrich Oy. Ne valmistetaan Helsingissä Karl Larkilla ja ovat siis täysin ns. syötäviä :) Mutta nämä kummatkin ovat todella hyviä. Itse esim. käytän ME-sarjan kasvovettä ja on oikeasti ainut joka saa jo pelkästää sillä ilmerypyt tms. pois. Ja kun tietää että meidän oma iho väsyy luonnonaineisiin kun niitä on käyttänyt tietyn aikaa tms. ja sen tuntee kun on aika vaihtaa :D mut on kyllä hienoa että on jo saatavilla näin upeita vaihtoehtoja !!! Kun eihän meidän pidä laittaa ihollemme sellaista mitä emme voisi syödä ?!

Virpi Mikkonen

Tuo on kyllä totta, että iho tottuu ja toisinaan myös turtuu. Onneksi ekokosmetiikan saralta löytyy paljon mahtavia vaihtoehtoja. :) Seuraavaksi aion ottaa testiin Patyka-sarjan, jota kosmetologini on suositellut minulle jo monta kuukautta.

Mia (Ei varmistettu) http://miakuusisto.nettisivu.org

nostan kyllä hattua sulle :) !! Ihanaa että uskallat kokeilla ja me muut saadaan vain nauttia tuloksista ilman että tarvitsee edes vielä ostaa :D !! Kiitos !

Kommentoi