Valoa päin

Tämän kesää enteilevän ilomielisen kuvan välityksellä haluan toivottaa teille hurmaavaa viikonloppua. Nauttikaa tuosta suuresta rakkauden auringosta, raikkaasta ulkoilmasta, hyvästä ruuasta, siitä että olette elossa ja voitte aistia ja liikkua, voitte katsoa toisia silmiin ja hymyillä ja antaa auringon säteillä teihin sisään ja teistä ulos. Hengittäkää ja olkaa huokoisia, vapaita ja paljaita.

Hyppäämällä valoa päin lehahtaakin lentoon, heittäytymällä hyvyyteen voi tipahtaa vain turvaan ja loikkaamalla päin rakkautta saa sisäänsä auringon.

♥ Virpi

kuvat: decade diarybrian rea

Kommentit

Tiina (Ei varmistettu) http://kuuletko.wordpress.com/

Hei Virpi! Ootko ikinä puhdistanut kehoasi mehu/smoothiepaastolla? Mua kiinnostaisi kokeilla sellaista, ja mulla on aiheesta yksi kirjakin, mutta siinä on jokaiselle päivälle monta erilaista mehureseptiä, eli kyseessä on aika hintava seitsemän päivän paasto. Kuvittelisin, että se voisi onnistua hiukan helpommallakin tavalla. Oisko sulla vinkkejä kuinka pitää onnistunut putsauskuuri, minkätyylisiä mehuja kannattaisi olla ja kuinka paljon kannattaisi juoda per päivä yms? :)

Virpi Mikkonen

Moikka! En ole varsinaisesti koskaan harrastanut mitään erityisiä paastoja. Tietynlaisia ruokavalion raikastuksia kyllä, mutta en mitään mehupaaston kaltaisia. Olen tekemässä pian postausta smoothieista, ehkä saat sieltä jotain vinkkejää. Ihan oma postaus tuosta paastoaiheestakin olisi varmaan paikallaan. Noita paastoja on niin paljon erilaisia, että en osaa nyt heittää summittain mitään määriä tms, koska se riippuu niin paljon paaston luonteesta. Itse uskon, ehkä ennemminkin juuri näihin "raikastuksiin" kuin mihinkään hc-paastoihin. Toki niillekin löytyy kannattajansa ja ehkä jopa paikkansa. Mutta, kuten sanottu, tämä vaatisi kyllä ihan oman postauksensa. Yritän palata tähän mahd. pian! 

Miss A (Ei varmistettu)

Sellaista utelisin, että miten säilytät nuo avatut manuka hunaja purkit? Ihan huoneenlämmössä vai jääkaapissa? :)

Virpi Mikkonen

Säilytän hunajat yleensä ihan huoneenlämmössä keittiön kaapissa. 

Kommentoi