Vitsi mikä donitsi!

Kiitos hyvää

Bongasin eilen kaverin Pinterestin kautta super kivan terveysdonitsiohjeen, joka piti laittaa välittömästi testiin. Ja uu, nämä donnarit näyttää ja maistuu oh so sweetiltä! Loistava tarjoilu- tai välipalavinkki.

"Omenamaapähinkävoidonitsit"
Luomu omenoita (joku makeahko ja mehukas lajike, esim. Royal Gala)
Sokeroimatonta luomu maapähkinävoita
Päälle esimerkiksi rouhittua saksanpähkinää, kookoshiutaleita tai -lastuja, kuivattuja marjoja tai raakakaakaojauhetta.

Poista omenista siemenkodat ja viipaloi omenat noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Levitä jokaisen siivun päälle maapähkinävoita ja ripottele pinnalle haluamasi kuorrutteet.

♥ Virpi

Kommentit

Karoliina (Ei varmistettu)

Loistava ja ihanan terveellinen välipalaidea, mutta älkää nyt herran tähden kutsuko näitä donitseiksi. Jos mun tekee mieli donitsia, meen tasan tarkkaan mielummin Arnoldsiin, kuin syön omenaa, maapähkinävoita ja pähkinämurusia... :D Aion kokeilla tätä sit kun haluan hyvää ja terveellistä välipalaa. Kiitos ja näkemiin.

JH (Ei varmistettu)

Ihanaa löytää reseptejä joihin ei tarvii monitoimikonetta/kuivuria/blenderiä. Ja vielä niin nopeitakin <3 Kiitos!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Karoliina, no ehkä saattaa olla hiiieman harhauttavaa kutsua näitä donitseiksi, mutta ei paljoa - Kyllä ne näyttää ainaki vähän donitseilta. Mutta ehkä voisin heittää ohjeeseen heittomerkit mukaan, niin ei tule kenelläkään huijattu olo. :D . JH, eikös! Nämä tosiaan valmistuu yhdessä hujauksessa. Ja katoavat mahaan vielä nopeammassa hujauksessa. :)

Milla (Ei varmistettu)

Ihana resepti! Herahti vesi kielelle. :) Löytyykö luomu maapähkinävoita helposti kaupoista? Ruohonjuuresta varmaan ainakin..?

http://3timesisalways.wordpress.com/

Hosuli / hosuli.blogspot.com (Ei varmistettu)

Nam! Näitä meinaan testata. Ehkä rusinatki sopis tuohon päälle, tai banaani!

Maija (Ei varmistettu)

Ei kai maapähkinävoi ole raakaruokaa, käsittääkseni ne ovat kaikki paahdettuja?

MLka (Ei varmistettu)

Milla: Ainakin Helsingissä lähes kaikista hieman paremmista lähimatketeista löytyy Utrekramin luomumaapähkinävoita, jossa ei ole muuta kuin pähkinää ja hippu suolaa.

emma (Ei varmistettu)

Moikka! Kivan kevyt resepti, täytyy testata seuraavalla viikolla! Kiinnostus heräsi, mikä mahtaa olla kaverisi pinterest, jos sieltä löytyisi muitakin kivoja reseptejä?

Viola (Ei varmistettu)

Oi nam! Täytyypä koittaa pian näitä, mahtavan kauniitakin vielä kaiken lisäksi!

Jatta (Ei varmistettu)

Ihana ohje jota on heti tänään testattava! :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Mukavaa että innostuitte ohjeesta! Maija, juu, olet oikeassa, luomutkin taitavat olla kaikki paahdettuja, tai ainakaan silmiini ei ole osunut raakamaapähkinävoita. Piti ensin tosin hieman miettiä, että missä olin väittänyt tämän olevan raakaruokaa, mutta tunnisteissahan se tosiaan tökötti. Fiksaan asian!

DonnariBoy69 (Ei varmistettu)

Komeet donnarit

Kommentoi