Uusi kirjablogi muiden joukossa!

Miten ikinä tähän blogiin eksyitkään, tervetuloa! Mikäli lukutoukkuus kulkee sinunkin veressäsi ja aavistuksen verran höpsöt ajatukset kirjoista , kirjoittamisesta ja kaikesta siinä välillä kiinnostaa, tää blogi on just sopiva sulle! Me – Anna ja Pinja – aiotaan kirjoitella tänne viikottain uusia kirja-arvosteluja, kirja-tägejä, lukuvinkkauksia ja jaetaan meidän lukuisia ei-niinkään-suosittuja-mutta-varsin-perusteltuja-mielipiteitämme.

Bloggaaminen on meille molemmille ihan uusi harrastus, mutta tavoitteena olis kehittyä postaus postaukselta ja kertoa meidän lukukokemuksista ja rakkaudesta kirjoihin mahdollisimman laajasti! Bloggaaminen aloitettiinkin juuri siitä syystä, että saataisiin jakaa kirjoihin liittyvää sisältöä muille lukutoukille.

Se, miten me tutustuttiin, alkoi itse asiassa netissä, kirjojen kautta! Me molemmat pidettiin omia kirjoitustilejä instagramissa ja loppujen lopuksi yhteinen mieltymys lukemiseen, törkeän huonot vitsimme, samankaltainen musamaku ja rakkaus Dumbledorea ja Grindewaldia kohtaan aloitti meidän toista vuotta kestävän ystävyyden, ja vaikka ei ollakaan koskaan nähty, me ollaan parhaita kavreita.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *