Helppoa deittailua?

Deittailu on helppoa.

Mutta ei se sitten olekaan? Kahvilla käynti on helppoa, jutteleminen on helppoa (ei aina). Mutta periaatteessa on. Matchin jälkeen sitä miettii ottaako se yhteyttä vai minä. Minä yleensä otan yhteyttä, en jaksa arpoa kumpi tekee aloitteen.

Kesälomallani kävin yhden kivan pitkän kundin kanssa jäätelöllä, oli hyvät jutut, pidin hänen hymystään, mutta jotain jäi ilmeisesti puuttumaan koska emme tavanneet enää. Yritin kyllä nähdä häntä, mutta minulla on kärsivällisyyttä tiettyyn mittaan. Eikähän siinä mitään jos toista ei kiinnosta, sen voisi myös sanoa. Minä olen pyrkinyt olemaan rehellinen. Tässä kävin juomassa viiniä yhden kivan kundin kanssa, mutta meillä ei vaan natsannut. Hän kysyi seuraavana päivänä mille mielelle jäin ja olin rehellinen, hän kiitti sitä etten valehdellut kun kerroin suoraan ettei ollut kemiaa. Sen näkee aika pian onko kemiaa vai ei. Tässä en tarkoita mitään elokuvallista hurmiota tai edes niitä kipinöitä, joita jahtasin nuorempana. Sehän on mitä upein tunne ja se taitaa olla sama asia kuin salamarakkaus tai ainakin ne ovat yhteydessä. 

Olen pitänyt hieman taukoa deittisovelluksista. Ehkä se on syksyn tuomaa pimeän kauden hautomaa yksinoloa vaikka kaipaisikin toisen seuraa ja kun sitä ei tunnu löytyvän niin päätin pitää taukoa. Oloni on itseasiassa parempi kuin odottaen vastaako joku minulle ”täppiin” tai tuleeko Tinderissä matcheja.

Luin eilen Hesaria, jossa oli artikkeli lyhyistä miehistä ja siitä kun he eivät pääse treffeille. Artikkelissa oli kaksi miestä, he olivat molemmat alle 170 cm. Itse olen 177 cm pitkä ja mielestäni se on aika normaali pituus, tosin kun katsoo nykynuorisoa niin heidän normaali pituus taitaa lähennellä yli 180 cm:ssä. Artikkelissa toinen mies  ei ollut päässyt nauttimaan treffailusta ja toinen oli. Mistäköhän se johtuu? Ainakin toisella tuntui olevan artikkelin mukaan hyvä itsetunto. Artikkelissa mainitaan myös, että miehen keskipituus Suomessa on 176,7 cm eli olen 0,3 cm:ä tämän yläpuolella (huippua). Jutussa kirjoitetaan myös Tinderistä, mistä itsekin olen kirjoittanut useasti. Siellä me kaikki olemme keräämässä valikoimaamme, mutta kuinka monelle sitten kirjoitamme ja vastaamme?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *