Kauniita unia

Tuliko nukuttua hyvin viime yönä? Täytyy sanoa, että yllättävän hyvin. Minulla on vuosien kokemus huonoista unista. On hankittu erilaisia tyynyjä, on kunnon sänky (ei mikään superkallis, mutta hyvä). Eräs ystäväni on töissä sänkyfirmassa ja minulla ei ole heidän sänkyään, mutta hän kommentoi sänkyäni, että tämä firma tekee ihan hyviä kun valitsee ne kalleimmat ominaisuudet. Hyvä minä ja se firma, hah.

Mutta silti monesti on tullut mitattua katon äärimmäistä syvyyttä, ihan kuin se olisi avaruuden pimeyttä, ilman kirkkaita tähtiä. Vähän värikynää mukaan ja nekin löytyy ja soppa on valmis. Ei nukuta.

Olen kokeillut rohdosperäisiä unilääkkeitä, ne ovat ihan hyviä. Unilääkkeet ovat helvetin esikartanon portaille astumista. Ne auttavat, mutta niistä eroonpääseminen onkin eri juttu, niitä tullut joskus kokeiltua kun nukkumatti ei ole tullut pitkään aikaan.

Mutta olen löytönyt konstin mikä auttaa minua! Minä olen havainnut, että nukun parhaiten seurassa. Seuraa löytyy hyvin harvoin, kuten tiedätte. Niitä on etsitty Lumikin ja hänen kavereiden kanssa. Ehkä ne putosivat Liisan onkaloon? Jaarittelua voisi jatkaa enemmänkin.. mutta asiaan. Kokeilin tässä taannoin ottaa kylkeen ison tyynyn, jota halaan ja yllättävää kyllä se auttaa. Uni on tullut paremmin ja yöllä kun herään, otan tyynystä kiinni ja pääsen takaisin pilvilinnojen ääreen.

Hyvää siinä on myös se, että tyyny ei käy kuumaksi kuten oikeaa ihmistä halavans voi käydä ja sitten tarvitsee jäähyttelyä, heh.

Kokeile jos kärsit uniongelmista!

Pus ex-poikaystävä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *