Kuka aloittaa?

Kuka tekee aloitteen? Tee sinä, ei kun sinä! ”Jos sinulla tulee match kanssani, niin aloita keskustelu ja jos mulla tulee match sinun kanssa niin minä aloitan”. Kuinka monta kertaa tämän olen nähnyt, entä sinä? Minä yleensä aloitan viestittelyn. Viimeisimmät yritykset koetin jokunen viikko sitten. Muutaman kanssa juttu luisti, tunnin tai useamman verran muttei seuraavalle päivälle asti. Juttua ei ehtinyt tulla siis pitkään, ei edes harrastuksiin tai ehdotukseen, että mennäänkö kahville.

Missä vika? En tiedä. Tätä olen pohtinut yli vuoden verran siinä viisastumatta. En ole löytänyt Alladinin taikalamppuineen, että henki olisi voinut auttaa minua tai ehkä syvänmeren Ursula osaisi katsoa taikapallostaan vinkkejä. Ursula veisi minulta varmaan lauluääneni, onneksi se ei ole hyvä, joten ei ehkä harmittaisi. Paitsi jos Ursula vaatisi kiharani, niin siinä olisi jo jotain minkä perään voisin itkeä.

Pitäisi varmaan mennä metsästyskurssille ja hankkia miestenmetsästyskortti. Ai jai, mutta millaisella aseella niitä saisi metsästää? Ritsalla? Vai kenties vedellä täytetyillä kondomeilla (ei mene heti rikki)? SPLÄTS ja saalis olisi märkä, voisin ojentaa pyyhkeen ja pahoitella, että ”joku kirottu” kasteli hänet.

Taitaa mennä värittämiseksi tämä tällä kertaa. Elämä ei ole kuin elokuvissa, ei ainakaan tällä hetkellä. Mutta yksi hyvä tarina minulla on, nimittäin eräs ystäväni löysi nykyisen puolisonsa Isoisänsillalta kun koira oli kadottanut omistajansa. En kerro enempää, mutta koira löysi omistajansa ja ystäväni löysi tosiaan nykyisen puolisonsa samalla. Ihan kuin elokuvissa vai mitä?

 

Pus ex-poikaystävä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *