Mennäänkö treffeille?

Deittailu on kivaa, eikö? Uuden ihmisen kohtaaminen on aina jännittävää, sitä miettii pitääkö ihmisestä, kohtaako kemiat jne. Monihan haluaa kumppanin ja mikä olisikaan helpompi keino löytää ehdokkaita kuin netti tai sovellukset. Sinkkumeri on aika syvä ja haaviin saa aina uuden. Tai niin sitä ajattelee. Olen käynyt paljon treffeillä, kolunnut sitä miestenmerta ja hyviä vonkaleita sieltä on löytynyt.

Mun kaveri vinkkasi Ronja Salmen videoista, jotka löytyvät Ylen Areenasta. Yhdessä niistä (https://areena.yle.fi/1-4469102)  käsitellään Tinderiä ja deittailua, nimenä on Voiko Tinderissä voittaa? Tinder on ulkonäkökeskeinen, sinne kirjoitetaan vähän itsestään tai sitten ei mitään. Jos itse kiinnostun jostain tyypistä, minua kiinnostaa mitä hän on kirjoittanut ja onko lisännyt Instagramin sinne. Itselläni on muutama rivi, Instagram sekä kasa kuvia, joilla houkutellaan merensyvyyksien olentoja.

Videolla oli hyviä mielipiteitä deittailusta ja Tinderistä. Nykypäivän deittailu on muuttunut rennommaksi meillä Suomessa, mikä on hyvästä ja se voi johtua osittain Tinderin tuomasta helposta tarjonnasta. Videolla Salmen ystävä menee sokkotreffeille, hän on käynyt paljon deiteillä ja hänen mielestään se on hauska harrastus. Itse en ole kokenut sitä harrastuksena, tietysti uusien ihmisten kohtaaminen on kivaa. Kukapa nyt ei haluaisi uusia ystäviä tai sitä uutta ihanaa puolisoa?

Jos et ole vielä käyttänyt Tinderiä, siihen voi jäädä koukkuun, minäkin jäin aluksi. Ei ole pahasta löytää deittikumppia sovellusten kautta, se on nykyaikaa. Minä löysin ensimmäisen poikaystäväni netistä, Qruiser oli sen sivuston nimi. Silloin se tuntui, että voiko sieltä löytää ketään hyvää ja onko tämä luotettavaa. No miksi ei voi? Eli ennakkoluulot pois, tämä on nykyaikaa Tinder kehiin!

Ps. Hyvien treffien kaava menee suurinpiirtein näin: kemiat kohtaa, juttelu sujuu ja ja illansuunnitelmat on suuntaan tai toiseen, jatkosta voi sopia myöhemmin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *