Mitä muuta sitä tekisi?

Kun deittailu on jäissä, pakkasukko tuli ja jäädytti miestenmeren joten nyt on aikaa tehdä muuta ja avata mun harrastuksia.

Käyn paljon, todella paljon museoissa. Tässä ei ole käytössä nyt crayonit eli värityskynät (niitä käytän aina tarvittaessa, koska mikään ei ole mustavalkoista). Museoharrastukseni alkoi täällä Helsingissä ollessani porvoolaistuneen ystäväni kanssa. Asiaa auttoi vielä enemmän kun sain samaiselta ystävältä Museokortin valmistujaislahjaksi kun valmistuin vaatturiksi. Juu osaan ommella!

Mutta korttia ei tullut käytettyä paljon, ennen kuin otin tavoitteeksi käydä kerran kuussa museossa. Minulla on sen niminen hästäg myös ja toivon ettevät  muut ota sitä käyttöön koska tuolloin osaan laskea kuinka paljon käyn museoissa. Juu voi sitä laskea myös Museokortin sivuilta ja antaa palautetta näyttelyistä.

Harrastukseni onnistui heti ensimmäisenä vuotena käymällä muistaakseni noin 20 kertaa. Nykyään käyn kerran tai kaksi riippuen siitä millaista tarjontaa on. Kun Amos Rex aukesi upealla näyttelyllään 2018, kävin siellä kolme kertaa. Enkä kertaakaan jonottanut!

Lempimuseoitani ovat mm.

– Ateneum (upea H. Schjerfbeck kokoelma)

– Amos Rex

– Kiasma

– Taidehalli

Mitä muuta teen? Käyn kahvilla ja katselen ihmisiä. Teen tätä usein Stockan kulma-Robertsilla. Tai kävelen pitkin Helsingin katuja, etenkin entisillä kotikulmillani.

Tämän lisäksi kasvatan pientä viidakkoa kotonani, jota koristaa upea Peikonlehti ja hieman kärsinyt Kultapalmu. Palmun sain virkoamaan kun hankin sille altakasteluruukun (näppärää).

Ps. Kyllä ne miehet pyörii mielessä, mutta maltti on valttia. Vai onko?

Pus ex-poikaystävä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *