Murretaan jäätä

Kirjoitan aloituksen tekemiseen vinkkejä (jos niitä kaipaat).

En ole mikään ammattilainen, jonkun verran on tullut deittailtua ja olen huomannut, että olemalla oma itsensä on paras vaihtoehto. Jos ei kolahda niin sitten hän ei ollut sinulle hyvä. Tämä pätee kaikkiin, tykkäsitpä sitten miehestä, naisesta tai muusta (varoitus: eläimet eivät kommunikoi samalla tavalla kuin me ihmiset).

Tinderissä mm. olen havainnut, että jotkut eivät pidä siitä, että aloittaa ”Moi, mitä kuuluu?”. Siitä on maininta heikäläisten profiilissa. Minusta se on hyvä aloitus ja sinulle kuuluu aina jotain. Olipa se hyvää tai huonoa. No olen miettinyt tätä miten ihminen, joka ei halua, että häntä moikataan, niin mitä minun pitäisi tehdä? Näyttää keskisormea tai ehdottaa fistaushetkeä? Jos et tiedä mitä fistaaminen on, ei kannata Googlettaa. Ja jos tiesit mitä se on, ei, en ole kokeillut enkä kokeile.

En ole emoji-keskustelija eli pelkästään kommentoidaan niillä asioita, muuten niitä kyllä viljellen kuin viljapeltoa konsanaan. Mutta siisti kirjoittaminen on kuitenkin se juttu, minun mielestäni. Pieni esimerkki: ensimmäisessä artikkelissani ”Tinder, kerää ne kaikki” kirjoitin kundista, jolle kehuin hänen partaansa sekä ☕️?-kysymyksen emojimuodossa. Tässä tapauksessa se kannatti, kävimme treffeillä ja niitä on poikinut lisää.

Kirjoittaminen, chattaaminen miksi sitä nyt haluaa kutsua on tärkeä kommunikointi keino. Moni ei halua puhua puhelimessa, on niitäkin jotka haluavat puhua. Minä olen yksi niistä ja niinä hetkinä, joina en ole kuullut vähään aikaa deitistäni ja soitan vaikka, että olen tulossa ja kuulen hänen äänensä puhelimessa, se nostattaa karvat pystyyn.

Minun vinkkini aloittamiseen:

  • ole oma itsesi
  • älä yritä liikaa
  • ole kohtelias
  • suoruus on suositeltavaa (ainakin minun tapauksessa)
  • älä lässytä

Ps. Jos hän ei vastaa, on hän mahdollisesti ”Pokemonien kerääjä”.

suhteet oma-elama rakkaus sinkkuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *