Oisko se toi?

Viime viikonloppuna illalla satuin kääntämään tv-kanavan Ylelle ja siellä lauloi Erin. Jäin kuuntelemaan kun biisi kuulosti koskettavalta, kyseessä oli ”En sano”. Kaivoin Spotifysta tämän biisin ja sieltä löytyi myös ”Oisko se toi”, sitä kuunnellessani minua rupesi naurattamaan koska tajusin tekeväni ratikassa (leikilläni) samaa eli katselen miehiä ja mietin voisko toi olla mun poikaystävä.

Erin laulaa biisissään mm. ”voisko ees lainata mun elämään?”, eihän sitä oikeasti voi lainata ketään, huvittava ajatus kuitenkin. Suosittelen kuuntelemaan biisin jos etenkin olet sinkku, siitä löytää hyviä pointteja. Linkki biisiin jutun lopussa.

Minulla on edelleen Tinder ja Grindr käytössä, muttei niistä ole löytynyt mitään mielenkiintoista. Kukaan ei jaksa enää edes kirjoittaa korona-aikana saatikka nähdä. En tiedä miten mielenkiintoinen sitä pitäisi olla, että saisi jonkun kirjoittamaan takaisin. Pitääkö minun kaivaa Tuhkimo-asuni naftaliinista? Sama pätee myös instagramiin. Tykätään kuvista, katsotaan tarinat muttei kommentoida. Minä kommentoin välillä, mutten tahdo saada vastakommenttia, saan ainostaan ”luettu”-merkinnän tai tykkäyksen kommenttiini. Emojilla keskusteluun en lähde, niitä voi käyttää vähän, mutta että koko keskustelu olisi sitä. Pah!

https://m.youtube.com/watch?v=waZihTHPDHw

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *